Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane tajemniczego bohatera?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zobaczyłem ze juz dobilismy do tego bohatera i mam pytanie czy jesli dostalem bana ze przed 5 meczami czekam 5 minut dostane tego bohatera czy nie ?

http://eune.leagueoflegends.com/pl/page/features/team-up-pool-party

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Tylko ci co zostali ukarani za zachowanie (wyzwiska, afk itp) nie dostaną. Reszta może się już cieszyć :)

No wlasnie bylem afk i dostalem bana na 5 Gier wiec dostane go czy nie ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

*Gracze, którzy zachowywali się wyjątkowo negatywnie w okresie od lutego nie odblokują Basenowego Mundo ani ikony basenowej. Tylko porządni gracze mogą bawić się na basenie.

To pewnie chodzi tylko o wyzywanie. 

ostrywariat.png

Opublikowano

A ja również mam pytanie, jeżeli mam połączone konto, a nie mam żadnego punktu z tego eventu to bohatera dostanę czy nie?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

A ja również mam pytanie, jeżeli mam połączone konto, a nie mam żadnego punktu z tego eventu to bohatera dostanę czy nie?

dla każdego gracza, który zdobędzie przynajmniej jeden punkt podczas Tygodnia Drużynowego

;/

Opublikowano

Dostaniesz nie pisze nigdzie ze trzeba zdobyc punkt

20141229160810uid1.gif

Opublikowano
Ikona basenowa* i tajemniczy bohater
  • Odblokujcie tajemniczego bohatera dzięki znajdowaniu znajomych na Facebooku
  • Odblokujcie ikonę basenową dla każdego gracza, który zdobędzie przynajmniej jeden punkt podczas Tygodnia Drużynowego

Pierwszy punkt nic nie mówi o punktach.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Czy w ogóle ktoś już dostał tego bohatera/ikonę ?

Ikonę dają 29 czerwca, a bohatera 1 lipca :P

@top Jak nie miałeś bana to dostaniesz bohatera.

­

Opublikowano

Nie, ikonki i basenowego mundo nie dostają ci co byli niegrzeczni , ale reszte nagród oni też dostają w tym tajemniczy bohater 

Gracze, którzy zachowywali się wyjątkowo negatywnie w okresie od lutego nie odblokują Basenowego Mundo ani ikony basenowej. Tylko porządni gracze mogą bawić się na basenie.

Tylko nie odblokują mundo i nie odblokuja ikony ale resztę odblokują :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...