Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hostingiem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pare godzin temu zakupilem domene i hosting na sax.pl

Połączylem sie z hostingiem przez Totala i przypadkowo usunelem pliki jakie tam byly :( :( :(

Mozna je jakos przywrocic lub utworzyc ?

Mimo ze na hosting wrzucam plik index.html

Wyswietla sie blad

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at xxxxxxxxxxxxxxxx.com Port 80
Wie ktos cos? :P Dzieki za odpowiedzi

Limit za pomoc :)

Opublikowano

Jeżeli zaktualizowałeś DNS to musisz odczekać ~24 godziny

Jeżeli usunąłeś WSZYSTKO (co nie powinno być możliwe bo niektóre pliki są zabezpieczone..) to napisz do pomocy technicznej aby zrobiła restart Twojego konta i przywróciła wszystkie domyślne pliki.

Opublikowano

@Burned123

Nie zaktualizowałem domeny, zarezerwowałem i zakupiłem ją pierwszy raz.

Usunałem takie pliki jak:

bashlogout, bashrc, htaccess, profile. shadow, i strony bledow 400 401 itp.

Na serwer moge wejsc jedynie poprzez jakies cyferki np 443.324.42~jakasnazwa

A gdy probuje wejsc poprzez domene wyskakuje powyzszy komunikat w 1 poscie.

Mozliwe ze jeszcze ja aktywuja bo jak probuje zmienic adres dns na hosting to nic sie nie dzieje tzn.

gdy klikam zarzadzaj adresami dns przeprowadza mnie do strony glownej

wtf? :P

Opublikowano

To jesteś koxu że usunąłeś takie pliki z tego co wiem to mieli tam poustawiane ważne rzeczy i nie wiem JAK To zrobiłeś -.- weź zrestartuj ustawienia a jak to nie pomoże to możesz utworzyć te pliki odnowa a z tego co wiem to te pliki są użytkownika 'linux' i tylko chodzi ci o htaccess, strony błędów możesz je utworzyć sam bez problemu.

Te pliki bashrc itd.

http://www.speedyshare.com/BGQJ5/Pliczki-Linux.zip

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/95f52183c54b4da5c0118add922a3b77f2b1bee830f40b90f8ad8e4c4d1d5aec/analysis/1434845482/

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Musisz zrestartować konto więc napisz do siedziby twojego hostingu o prośbę o zrestartowanie hostingu lub ściągnij pliki z jakiejś strony!!! Jeśli coś niezrozumiane to pisz do mnie!

Opublikowano

A wiec tak do nich napisalem wczoraj, ale narazie bez odpowiedzi, jutro pewnie odpisza, co do tych plików to bashlogout, bashrc, htaccess, profile. shadow, i strony bledow 400 401 itp. posiadam na dysku ale nie wiem w jakich folderach one byly itp, mam same pliki a na hostingu folderow juz nie ma.

Teraz jak wejde na domene wyswietla sie jakas inna informacja

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at xxxxxxxxxxxxxxx.com Port 80
Domena jest na serwery ns1.sax.pl, ns2.sax.pl. Ale nie jest chyba przekierowana na moja strone :(
Opublikowano

Utworzylem ten plik za pomoca tego generatora, wygenerowany kod wkleilem do pliku .htaccess, wylaczylem zawijanie wierszy.

Teraz wyskakuje blad

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at xxxxxxxxxxxxxx.com Port 80
Ehhh...
Opublikowano

Spróbuj tego i utwórz folder 400, 401, 402, 403, 404, 500 a w nich pliki index.html (Chyba o takiej nazwie bo nie pamiętam xD)

Link:

http://www.speedyshare.com/xHxe8/.htaccess

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9cb84d4af43a37e93ac30cd7e025f061c14d8b5498773c7ccb8e50a3929cc238/analysis/1434905305/

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...