Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria problem

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że po wejściu na serwer (mam serwer na hamachi) nie zapisal sie stan gry z dnia poprzedniego, czyli z poprzedniego odpalenia serwera. Nie bylo to istotne, nie zrobilem nic konkretnego oprocz pomalowania blokow w domku, to juz nadrobilem, ze tak powiem robiąc to jeszcze raz. Wkurwiajace jednakze jest jednak to, że zniknęły mi: mythril anvil, magic mirror i dual hook.

Mogę to jakoś odzyskać? Są jakieś cheaty, czy coś? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngArdina

Musisz znaleźć ten program pod wersje Terrarii.

Nie rozumiem. Mam terraria 1.2.4, pobralem to co ktos wyzej zalinkowal i to mi odpala steama, a ja terrarie nie mam na steamie.. O co chodzi.. co mam robć

Opublikowano

Cześć,

Update 1.2.4.1 to w sumie tylko bugfixy, no ale skoro mówisz że nie działa, to niestety. Nie masz najnowszej wersji Terrarii, więc nie możesz użyć najnowszej wersji programu.

Szybciej zdobędziesz te przedmioty w grze, niż znajdziesz odpowiednią wersję. Prawdę mówiąc, 1.2.4 była tak krótko, że nawet nie wiem, czy istnieją pod nią narzędzia. TShock też odpada.

Opublikowano

Cześć,

Update 1.2.4.1 to w sumie tylko bugfixy, no ale skoro mówisz że nie działa, to niestety. Nie masz najnowszej wersji Terrarii, więc nie możesz użyć najnowszej wersji programu.

Szybciej zdobędziesz te przedmioty w grze, niż znajdziesz odpowiednią wersję. Prawdę mówiąc, 1.2.4 była tak krótko, że nawet nie wiem, czy istnieją pod nią narzędzia. TShock też odpada.

Czytaj posty, bo pomoc juz otrzymalem i okazalo sie, ze jednak byla odpowiednia wersja tego programu, czyli pod 1.2.4 ;) w kazdym razie dzieki za intencje. 

temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...