Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam plików pod Serwer Easy/Medium Dedyk - Source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Nie jestem w temacie z plikami Source, ale jak widzę ile posiadają one możliwości modyfikacji niż takie zwykłe pliki 34k, to mam do was pytanie, jakie możecie polecić pliki z source pod serwer Easy/Medium - Dedyk. Oczywiście, nie chcę żeby było wszystko gotowe, lubię kombinować, chcę żeby jakieś elementy typu Kostiumy, pety już były wgrane, jedynie do mnie by należała edycja tego wszystkiego.

Te pliczki: http://www.mpcforum.pl/topic/1389876-pliki-serwerowe-by-maxmi-v41-z-wolfmanem/ wydają się być wyśmienite, jedynym minusem jest w nich "Wolf Man", bo nie ma praktycznie dla niego zastosowania jak na razie, broni, zbroi, itd. :x Może jest gdzieś coś podobnego do tych plików? :P

image.png

Opublikowano

Cześć, nie pracuj na plikach source bez kodu.

Jeśli aż tak bardzo potrzebujesz plikó to wybierz je pod swój typ, na jakim serwerze Ty byś zagrał?

Na początek polecam Ci Aline, jeśli potrafisz kompilować source to na pewno przeniesienie serwera oraz klienta nie będzie dla Ciebie problemem. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime. Zrobiłem już wiele na serwerze na plikach Terenzo, niestety nie zadawala mnie opcja braku edycji plików, tzn. dodania jakiegoś paska, zwiększenia ilości yang itd.. itp..

Niestety nie wiem jak mam "skompilować" z 34k do source, jakieś rady? :P

image.png

Opublikowano

@Crime. Zrobiłem już wiele na serwerze na plikach Terenzo, niestety nie zadawala mnie opcja braku edycji plików, tzn. dodania jakiegoś paska, zwiększenia ilości yang itd.. itp..

Niestety nie wiem jak mam "skompilować" z 34k do source, jakieś rady? :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/

Wszystko co potrzebne znajdziesz w tym temacie, poszukaj sobie DL klienta Exaliona, N0estra ostatnio wklejał w jakimś poście.

Kompilować możesz na hamachi, ja dziś w sumie dla testu patrzyłem i jest całkiem spoko.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime. Okey, dzięki serdeczne, jeszcze pytanko, czy mogę wrzucić już gotową moją paczkę z serwera i podmienić z plikami z zwykłego Terenzo żebym nie musiał robić wszystkiego od zera? :)

image.png

Opublikowano

@Crime. Okey, dzięki serdeczne, jeszcze pytanko, czy mogę wrzucić już gotową moją paczkę z serwera i podmienić z plikami z zwykłego Terenzo żebym nie musiał robić wszystkiego od zera? :)

Kopiujesz skompilowane game, db i zamieniasz z tymi co są już w plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...