Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i-doser wasza opinia

jasieeeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem, że i-doser to stara rzecz ale dopiero wczoraj odważyłem się sam posłuchać jednego z dosów.

Zacząłem w sumie klasycznie i ostrożnie od QuickHappy, za drugim razem było przyjemnie, od 2 minuty do końca słyszałem taką muzykę jak z parku rozrywki/amerykańskiego samochodu z lodami. 

Dziś mam zamiar przetestować "Content" i być może JustIT jak znajdę.

Używacie, lubicie, stosujecie? Jaka jest wasza opinia o i-doser? 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

moim zdaniem nie, ja cały czas podczas słuchania myślałem, że "nie zadziała"

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Jeśli działa to na mózg, tak jak mówią to jest to bardziej niebezpieczne niż LSD, Heroina czy nawet DMT... 
Weź sobie lepiej wypij trzy setki, a nie szukaj pseudo używek.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jeśli działa to na mózg, tak jak mówią to jest to bardziej niebezpieczne niż LSD, Heroina czy nawet DMT... 

Weź sobie lepiej wypij trzy setki, a nie szukaj pseudo używek.

DMT jest naturalnie wytwarzane przez nasz organizm. Taka ciekawostka  :)

moim zdaniem nie, ja cały czas podczas słuchania myślałem, że "nie zadziała"

A ja myślę że tak, ważna jest w tej kwestii twoja podświadomość. Podczas słuchania cały czas myślałeś, że nie zadziała, ale podświadomie już tak 

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Zgadzam się z tym, że to efekt placebo. Nawet jeśli sobie mówiłeś w głowie, że to nie zadziała to podświadomie mogłeś w to wierzyć albo mieć nadzieje, że tak się stanie i otrzymałeś efekt. Podświadomość to potężne narzędzie, którym bardzo mocno możemy na siebie wpłynąć, wielu ludzi go nie docenia i potem wszelkie pozytywne zmiany tłumaczy sobie jakimiś cudami, lekarstwami, a tak naprawdę sami to zrobili mocno po prostu wierząc w działanie jakiejś metody.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

DMT jest naturalnie wytwarzane przez nasz organizm. Taka ciekawostka  :)

Przecież to wie każdy głupi. Szczególnie przez kobiety, które są po porodzie.

Tylko tyle, że przedawkowanie DMT to może być jeden gram wprzód...

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...