Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAYDAY 2 - crash przy wejściu do safehousa i rozpoczęciu napadu

ZegarekMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaa! Mam taki problem

Otóż wczoraj zakupiłem PayDay 2 i zainstalowałem. Dzisiaj klikam Graj ładuje się pisze ,,You don't visited Safehouse yet" i pisze zebym wszedł no to wszedłem ładuje się on coś tam pierdzieli jakiś typo i wywala mnie z gry, myślałem że to tylko chwilowe, poczym odpaliłem znowu i znowu mam takie coś. Wchodzę więć zamiast w Safehouse to w CRIME.NET wybieram misje i mnie w lobby wywala. Mam pare plików z crashami, ale jak odpalam je przez Notepad ++ lub Notatnik to są jakieś chińskie znaczki. POMÓŻĆIE plzz.

Opublikowano

Słyszałem, że na ten problem pomaga jedna z tych rzeczy.

Pierwsza to wejście do folderu Steam i ustawienie we właściwościach pliku "steam.exe" uruchamiania jako administrator.

Druga to wejście do folderu gry PAYDAY 2 i usunięcie stamtąd folderu "assetss".

Potem sprawdzić spójność plików gry poprzez Steam, żeby ten pobrał brakujące rzeczy.

Ten folder waży jakieś 6-7 GB, ale podobno to pomaga, od biedy można usunąć i pobrać on nowa całą grę jeśli to nie dla ciebie problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...