Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's Play Wiedźmin 3 Dziki Gon [PL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obejrzałem, wiele pracy przed tobą ale mysle że może Ci sie udac :)

już sam nie moge sie doczekać kiedy w końcu będę mógł pokierowac Geraltem!

pozdrowienia

Opublikowano

obejrzałem, wiele pracy przed tobą ale mysle że może Ci sie udac :)

już sam nie moge sie doczekać kiedy w końcu będę mógł pokierowac Geraltem!

pozdrowienia

Dzięki,a wiesz co mógłbym poprawić :)?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest genialna * - * Głos masz przyjemny dla ucha i ogólnie jest ok, ale oglądać znów Let's play z tego, to nie bardzo chce się, zwłaszcza, że jeszcze nie skończyłam oglądać innego youtubera, może obejrzę coś innego, gdy będziesz nagrywać :p

Opublikowano

Gra jest genialna * - * Głos masz przyjemny dla ucha i ogólnie jest ok, ale oglądać znów Let's play z tego, to nie bardzo chce się, zwłaszcza, że jeszcze nie skończyłam oglądać innego youtubera, może obejrzę coś innego, gdy będziesz nagrywać :P

Dziękuje bardzo :).

To dla mnie miły komplement,zwłaszcza że dopiero zaczynam się bawić w nagrywanie :D.

Na moim kanale jeszcze jest Battlefield,a gdy seria się skończy to wybór zależy wyłącznie od ciebie i reszty widzów co mam nagrywać :D.

Jeszcze raz bardzo dziękuje, gdyż to mnie motywuje do nagrywania dalszych odcinków :).

Odcinek 5 :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy odcinek jest znacznie lepszy niż ten ostatni co tutaj wrzuciłeś. W pierwszym mogę się przyczepić tylko do tego że jest nudno, bo mało mówisz. W ostatnim jest intro za długie, za Twój głos co sekunde staje się bardziej irytujący. Jak zamierzasz czytać bestariusz na głos to rób to głośno i wyraźnie, a nie w taki sposób że sobie włosy wyrywam z głowy.

Opublikowano

Wszystko super tylko do 1 mogę się doczepić szum mikrofonu. Powinieneś zniwelować jakoś w ustawieniach albo opcja wykrywania głosu. 

Moge liczyć na twój kontakt :D?

Byś mi pomógł prosze :D.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...