Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kriss - Technik, Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

92077460590229484507.png

18257030201941305222.png

Jestem Radek - osoba nastoletnia, która ma w życiu zdatny cel i chce go zrealizować.

Zaczynając karierę w internecie, która rozpoczęła się dość dawno z nickami początkowymi (PolishVodka, NeBuffNeCie, MarttiS, DajBuziakaa, Radzio, Radek) - te internetowe pseudonimy służyły mi za czasów gnojka - dawno i nie prawda. Od kilku lat ukrywałem się pod nickiem "Kriss", pod którym ukrywam się dotychczas, jednakże postanowiłem rozpocząć minimalną karierę na YouTube, a tutaj nick Kriss wyszukiwał już dość sporo innych artystów, postanowiłem wymyślić inny. Wujaszek wpadł mi do głowy po paru tygodniach mojego namysłu, a dokładniej dzięki nicku "WujekSamoZlo".
Interesuje się webmasteringiem (skrypty forum MyBB & IPB) dokładnie 5 lat staram rozwijać się swoje umiejętności i do dzisiaj nie miałem żadnych zażaleń ze zleconych mi prac. Od blisko roku podejmuje prace jako "Technik" for o skryptach MyBB oraz IPB - edycja skina, modyfikacja pluginów, instalacja, pełne spolszczenia oraz wedle moich zleceniodawców robię to co sobie zażyczą.
Kolejnym moim zainteresowaniem jest wyżej wspomniany YouTube - kręci mi nagrywanie, a najbardziej montaż filmów. Bardzo chciałbym w przyszłości zostać montażystą filmowym, kto wie? Może mi się uda.
Wujaszek, a dawniej Kriss jest osobą szanowaną i polecaną przez swoich pracodawców, oraz osoby, z którymi rozmawia.

34117861551851744501.png

pełna instalacja forum,

konfiguracja forum wedle uznań zleceniodawcy,

konfiguracja hooków, aplikacji

edycja hooków, aplikacji,

wgrywanie hooków, aplikacji,

edycja skina wedle uznań zleceniodawcy,

aktualizacja forum, aplikacji, hooków,

zarządzenie porządkiem forum,

usuwanie błędów,

pełne zabezpieczenia panelu administracyjnego, ftp,

łatwy kontakt (telefon, gg, e-mail, ts, pw forum, sms)

27862571105640333023.png

łatwy kontakt ze zleceniodawcom,

zgrana ekipa administracyjna,

pełen dostęp do ftp (forum)

wolna ręka do działań forumowych,

własny nabór osób pełniących role moderacyjne forum,

w miarę możliwości nie dyktowanie mi pracy,

*ja także jestem człowiek i nie zrobię wszystkiego do razu*

45787466932533078828.png

Z racji, iż mało osób mnie zna i tylko jedna osoba zechciała mnie jako technika - projektów jest mało (z czasem będzie ich więcej, a temat będzie aktualizowany).

Edytowany skin przeze mnie #1

26752148811421698217.png

Edytowany skin przeze mnie #2

83691358645903866347.png

Są to projekty wykonane na życzenie mojego zleceniodawcy i zostały ocenione przez niego na 9/10.

92242751053885638500.png

Gadu-Gadu: 51700855

E-mail: [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Prywatna Wiadomość: FORUM

TeamSpeak: Wedle uznań zleceniodawcy

Telefon: Tylko dla zleceniodawcy

Jeżeli jesteś zainteresowany moją osobą - skontaktuj się ze mną!

Opublikowano

WujekSamoZ1o to gościu z Diumara który ma 105lv :)

kserowany nick ok.. ogólnie polecam bo wszystko wygląda kolorowo :)

Hm.. wspomniałem, że wzorowałem się na nicku "WujekSamoZuo", więc w czym problem?

Btw. Wujaszek, a WujekSamoZ1o to różnica.

Ps. Dzięki.

Ja tu widzę tylko zmienioną grafikę, ale powodzenia.­

Owszem.

Grafika zmieniona ale nie tylko + wnętrze trochę pozmieniane.

Dzięki.

­

Opublikowano

­No to się znamy, Metin5, pozdrawiam Raczek.

Polecam Radka, dobrze się zna na tym, co robi.

call of duty zombies GIF by Omaze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­

ładna stylizacja oferty która jest bardzo ważna.

Widać że siedzi mu coś w głowie. 

Polecam

Również dziękuję za miłe słowa :)

Btw. Jeżeli ktoś się chce czegoś więcej dowiedzieć zawsze służę teamspeak'iem.

Opublikowano

­

Również dziękuję za miłe słowa :)

Btw. Jeżeli ktoś się chce czegoś więcej dowiedzieć zawsze służę teamspeak'iem.

Jak zmienione wnętrze Panel Administracji? 

1 primo :

Nie masz zielonego pojęcia co to jest webmastering :* Dlaczego???

Zmieniłeś 3 rzeczy i ty nazywasz się Pracownikiem , który chce hajs za 3minuty roboty (dla mnie 2 kliknięcia myszką )?

2 primo:

Polecam zacząć robić za free potem jak w pociągu wagon pociągnie wagon :)

3 primo:

Oglądnij sobie z 30 poradników na yt sam zrób około 30 / 40 forum spróbuj zrobić własny styl na obojętnym silniku 

4 primo:

W swoim życiu zrobiłem z 400 forum w tym liczę robione dla siebie / nauka i nigdy kasy nie wezmę bo nie mam , aż takiego doświadczenia.

5 primo:

Żeby zrobić forum musisz je zabezpieczyć - kosz 150/2000zł , zależy na jakie parady te forum !!!!!!

6 primo:

Dam sobie rękę uciąć , gdybym dał ci do zrobienia zabezpieczenie które ma wytrzymać atak od komputer za 1000zł oraz internetu za 50zł nawet nie wiedziałbyś co masz robić / zrobić 

Nie polecam !

Opublikowano

­

Jak zmienione wnętrze Panel Administracji? 

1 primo :

Nie masz zielonego pojęcia co to jest webmastering :* Dlaczego???

Zmieniłeś 3 rzeczy i ty nazywasz się Pracownikiem , który chce hajs za 3minuty roboty (dla mnie 2 kliknięcia myszką )?

2 primo:

Polecam zacząć robić za free potem jak w pociągu wagon pociągnie wagon :)

3 primo:

Oglądnij sobie z 30 poradników na yt sam zrób około 30 / 40 forum spróbuj zrobić własny styl na obojętnym silniku 

4 primo:

W swoim życiu zrobiłem z 400 forum w tym liczę robione dla siebie / nauka i nigdy kasy nie wezmę bo nie mam , aż takiego doświadczenia.

5 primo:

Żeby zrobić forum musisz je zabezpieczyć - kosz 150/2000zł , zależy na jakie parady te forum !!!!!!

6 primo:

Dam sobie rękę uciąć , gdybym dał ci do zrobienia zabezpieczenie które ma wytrzymać atak od komputer za 1000zł oraz internetu za 50zł nawet nie wiedziałbyś co masz robić / zrobić 

Nie polecam !

Zacytuj post gdzie mówię o jakiejkolwiek zapłacie.

Webmastering co to może być, hm.. google mówi, że to "szeroki termin, do niedawna oznaczający jedną osobę zajmującą się projektowaniem, kodowaniem, szatą graficzną oraz aktualizacją witryny internetowej."

Projektuje szablon pod forum, zmieniam go, edytuje, usuwam zbędne elementy, dodaje, aktualizuje fora, hooki, a więc czego więcej potrzeba?

Styl spokojnie edytuję pod rządy serwera, bo raczej bóg wie jakich wymogów administracja nie ma.

Zabezpieczenia od ataków to są koszty, a więc ja tego nie oferuję, a oferuje się np. pakiet anty ddos.

Pełne zabezpieczenia panelu administracji, ftp oferuję.

Jeżeli jesteś tak dobrym technikiem, że zrobisz zabezpieczenia w plikach, że utrzymają atak to proszę zrób to, a ja załatwię atak. Zobaczymy ile w tym prawdy.

Słowem końcowym - oferuję prace techniczne na półmetku podstawowym - forum, oraz podstw. zabezpieczenia acp/ftp/plików zrobię, styl na potrzeby administracji zrobię, forum/hooki uaktualnię - jeżeli to nie starczy mogą szukać technika zaawansowanego za kilkaset złotych.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...