Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc ?

KOGUTNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zszc mam zamiar grac na nowym privie i wlasnie szukam podklasy...

Niewiem czy bow full str cold imbue czy inaczej ..

Lub bladera.. niewiem wlasnie Moze ktos podpowiedziec bo to 2 najmocniejsze postacie..

Chyba ze jeszcze spear full cs int

jesli temat juz byl prosze usunac..

.

Opublikowano

Chcesz być mocny na pvp to rób bladera z coldem alo bowmana z force ;). Efekt będziesz miał taki, że twój blader = typowy czołg natomiast bow będzie miał trochę słabszego defa ale za to o wiele więcej będzie bił :P. Na twoim miejscu robiłbym bowmana.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Zszc mam zamiar grac na nowym privie i wlasnie szukam podklasy...

Niewiem czy bow full str cold imbue czy inaczej ..

Lub bladera.. niewiem wlasnie Moze ktos podpowiedziec bo to 2 najmocniejsze postacie..

Chyba ze jeszcze spear full cs int

jesli temat juz byl prosze usunac..

Jeżeli na zszc działają knock back, to graj bowem bo bez tego bow jest niczym.

Opublikowano

@UP:

Tak działa :)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak sub dla chin... niektorzy robia, glavia+blade, ale to nie ma przyszlosci wogole...

Opublikowano

ze wszystkim ;D a dokładnie to zależy jak chcesz ukierunkować swoją postać. Zacznijmy od tego, że fire to podstawa ze względu na najsilniejsze imbue + buff na phy atk. Zostało nam jeszcze jedno drzewko do wyboru z 3 pozosotałych. Jeżeli weźmiesz :

-cold - bardzo dobry def kosztem mniejszego atk. Dodatkowo rozwijając imbue z colda możesz trochę podenerwować przeciwników. Dobry na mass pvp, pvp troche gorzej z pvm ( ze względu na brak speeda )

- light - słabszy def, lekko większy atk ( buff na mag atk ). Z tych trzech opcji to wersja z light jest najsłabsza na pvp. Na pvm i mass pvp nadrabia teleportem i speedem.

- force - def porównywalny to wersji z lightem ale za to statusy potrafią mocna namieszać na pvp. Największy atk ze wszystkich możliwości bowa ( full str ). Bardzo dobry na pvp, mass pvp i pvm też daje radę.

Opublikowano

Gralem troche juz bowem i proponuje tak:

BOW FULL STR : Fire 100 (imbue), Pach 100, lighting 80, cold 20

BOW FULL INT : Pach 100, lighting 100 (imbue), cold 100

Opublikowano

Blader z cold? "wez se kolo i walnij se w czolo"...

;)

nie ma sensu robic takiego buildu, pozniej sie z tego przyjemnosci nie ma jak popierdzielasz bez speeda, bez dobrych dmg, a w coldzie tylko phy buff jak teraz duzo jest intow+ masz tarcze...

lepiej zrobic juz bladera z force i fire/light albo normalnie fire i light.

sygna1o.jpg

Opublikowano

SonYuo a grałeś kiedyś takim bladerem? Kumpel ma właśnie takiego ( co prawda z broniami +9 ) i na pvp jest nie do zdarcia. Co do wolnego biegania można kupić speed poty :).

Opublikowano

nie do zdarcia bo ma pewnie +9 b/s seta +5+7 FB

FF do maxa....

na zszc za cholere nie zrobi buildu blader ice bo mu sie znudzi z itemami +3 i to dmg zajebiste :D

Opublikowano

a skąd ja mam wiedzieć jakie on będzie miał eq na zszc ;D. Zresztą każdu buily bez dobrego seta jest słaby :D

Opublikowano

Heheh blader cold to porazka :) Jak dzialaja knock backi(odpychanie) to rob bowa jak wyzej mowili.

BOW FULL STR : Fire 100 (imbue), Pach 100, lighting 80, cold 20. A tak w ogole to t en Zszc to on bedzie dzialal normalnie ?? Bo z checie bym zagral

Opublikowano

ja na zszcz robie FI nuk ss cold light czyli standarddzik mamnadzieje ze dziala combo z divison

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

do tych co piszą, że blader z cold to porażka powiedzcie mi czy graliście kiedyś takim buildem na 90 + :).

Opublikowano

Ja nie ale domyślam się że gra się fajnie :P blader ze snowem muszę kiedyś zobaczyć jak to jest.. Ale bulid brzmi ciekawie i warto sprawdzić i zobaczyć pewnie koks na pvp

Opublikowano

Heh...

Fajnie sie gra ;)

lagi prawie 24h...

mimo tego ze jest max 800/2000 na servie...

Opublikowano

z bowa nawet tego nie ma :D

tylko blade.

u glaviera dziala stun i odpych z tych skilli co sie tak obraca nie pamietam jak to sie nazywalo ;d

Opublikowano

To jak panowie ; P

Pach(100)/Fire(100)/Light(100)

CZY :

Pach(100)/Fire(100)/Light(80)/Cold(20)

CZY :

Pach(100)/Fire(100)/Cold(100)

CZY :

Pach(100)/Fire(100)/Cold(80)/Light(20)

Cztery warianty : D Czekam na wasze sugestie

Ciastko

Opublikowano

Ja bym brał opcję 2 lub 3. A dokładniejszy wybór zależy od preferencji :P Zobacz mój wcześniejszy post tam się trochę bardziej rozpisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...