Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale[DE] 117 ND co kupic?

TheDarkRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj jest happy hours i z tej okazji mam zamiar zakupić 117 nd. Od dzisiaj zaczynam grać na de, ponieważ na pl nie mogę nic sie drobić bez nd. A w de to wygląda trochę inaczej, wszystkie tańsze i można fajnie podropić. I tu pytanie co zakupić za te nd?

Dodam jeszcze ze będę grać magiem i tu pytanie jakiego krzaka polecacie mi kupić ?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Ile % nd

30%

Opublikowano

Na psc dziala ?

Gosciu nie wiem, spam mi robisz w temacie...

Opublikowano

Witam dzisiaj jest happy hours i z tej okazji mam zamiar zakupić 117 nd. Od dzisiaj zaczynam grać na de, ponieważ na pl nie mogę nic sie drobić bez nd. A w de to wygląda trochę inaczej, wszystkie tańsze i można fajnie podropić. I tu pytanie co zakupić za te nd?

Dodam jeszcze ze będę grać magiem i tu pytanie jakiego krzaka polecacie mi kupić ?

Ja bym zainwestował w mroczusia  tani dobry pet na start :) albo kupić sobie pudło/coś na zarobek i mieć startowy wkład i zacząć resselować czy coś :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Ja bym zainwestował w mroczusia  tani dobry pet na start :) albo kupić sobie pudło/coś na zarobek i mieć startowy wkład i zacząć resselować czy coś :)

Ok kupie mroczusia, ale zostaje jeszcze 67 nd. W co warto zainwestować ? na resselu nie znam się ni grosz, więc to raczej odpuszczam.

Opublikowano

Ok kupie mroczusia, ale zostaje jeszcze 67 nd. W co warto zainwestować ? na resselu nie znam się ni grosz, więc to raczej odpuszczam.

Nie kupuj petów za ND, bo to strata hajsu (sam gram i wiem :P), kup pudło sp za 100 ND i masz prawie 3,6kk+ zostanie 17 ND za które kupisz 2 ancki i masz koło 3,9kk :) Ja bym tak brał, bo ancki schodzą co chwilę tak jak pudła sp.

Przelicznik Gold na ND-

~35-40k=1ND (Taler w niemczech)

Myślę, że pomogłem, mój nick w grze to Nest, jak coś to napisz :P

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Czemu strata hajsu skoro za 2 mroczki wyciagnie wiecej niz podales + zostanie mu jeszcze 17 nd

Opublikowano

Czemu strata hajsu skoro za 2 mroczki wyciagnie wiecej niz podales + zostanie mu jeszcze 17 nd

Nie wyciągnie więcej, bo taki mroczuś to max 2,1kk i szczerze powiedziawszy to nie schodzą jakoś szybko, a on ma zamiar jednego brać na peta. Ja mu podałem z czego wyciągnie szybko dużo hajsu.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Nie wyciągnie więcej, bo taki mroczuś to max 2,1kk i szczerze powiedziawszy to nie schodzą jakoś szybko, a on ma zamiar jednego brać na peta. Ja mu podałem z czego wyciągnie szybko dużo hajsu.

to nawet jeżeli 1mroczek to 2,1kk to 2= 4,2kk ;0 +17nd które może sprzedać za +/- 700k  czyli ma ok 4,9kk :)

i odnosząc się do tego, że nie schodzą szybko to nie prawda... napisałem w mieście ,, Vk Drako'' to dostalem 2oferty za które dają 2,3kk-2,4kk 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...