Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję anime podobnego do Akame ga Kill!, Nanatsu no Taizai, Highschool DxD itp.

Chodzi mi głównie o ciekawe bronie z dziwnymi mocami, motyw walki i dynamikę.

Podoba mi się tam też fabuła pod względem tego jak przedstawiony jest świat - tu powstanie broni, tu występowanie i walka frakcji, ras.

Mile widziane cycki, z góry dziękuję.

Proszę nie zamykać tego tematu i nie przekierowywać mnie do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/749204-szukasz-anime-zajrzyj-postaramy-si%C4%99-pom%C3%B3c/

Powodem tego jest, że potrzebuje więcej niż nic bądź jedno anime tego typu...

Opublikowano

Soul Eater, FMA: Brotherhood, Katanagatari (choć to raczej skupia się na rozmowach, ale wszystkie elementy ma), Accel World w sumie też pasuje, Gatchaman Crowds, Kill la Kill, Kyoukai no Kanata, Index.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Dodać jeszcze Hagure Yuusha, Law of Ueki, Campione, Madan no Ou to Vanadis, Kyoukai Senjou no Horizon, Medaka Box, Dog Days, Mondai ji tachi, i to w sumie by było na tyle. Z anime to jakiegoś wielkiego wyboru nie ma, alas, zawsze możesz sięgnąć po mangi, wn i ln.

Opublikowano

Sam nawet go podałem wyżej, ale ostatnio jedna osoba mi tam odpowiedziała a jeszcze wcześniej dwie...

I tak dostaniesz zaraz % od jakiegoś debila. xD

Polecam obejrzeć hxh

//

Nowego, chyba z 2011

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Chodzi mi głównie o ciekawe bronie z dziwnymi mocami, motyw walki i dynamikę.

Podoba mi się tam też fabuła pod względem tego jak przedstawiony jest świat - tu powstanie broni, tu występowanie i walka frakcji, ras.

Mile widziane cycki, z góry dziękuję.

Hunter x Hunter

FMA: Brotherhood

Black Bullet

Kill la Kill

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Needless

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...