Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon się nie uruchamia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wstałem dziś rano i chciałem odłączyć telefon od ładowania (ładowałem przez usb) okazał się on  wyłączony. No nic,pomyślałem,że zanim podłączyłem bateria padła,więc włączyłem go. Włączał się,a ja poszedłem zjeść śniadanie, gdy wróciłem on nadal się włączał. Trochę się zaniepokoiłem. Po chwili obserwacji zauważyłem,że ciągle się powtarzają dwie animacje,mianowicie najpierw animacja T-Mobile(spadające kwadraciki,układające takie coś,po czym animacja Samsunga (podświetlając się i gasnący ok.13 razy napis "samsung") gdy ten trzynasty raz napis się podświetli telefon się zawiesza na ok. 3 sekundy i wraca z powrotem do animacji t-mobile. Warto też wspomnieć,że gdy uruchamiam telefon najpierw wyskakuje nazwa i model telefonu,więc nie resetuje się on,tylko powtarza te dwie animacje. Nie da się go wyłączyć podczas tych czynności,a wyjmowanie,czy zmiana baterii nie naprawia problemu. Telefon się normalnie ładuje,gdy jest wyłączony.

Warto też wspomnieć,że telefon jest dość poobijany,a wczoraj pod wieczór zgubił mi się na kilkadziesiąt minut na trawie (mógł zamoknąć rosą,chociaż nie jestem pewny czy wtedy już była). Ale do końca dnia działał dobrze, nie jestem pewny,czy kładąc się spać był nadal uruchomiony,ale jestem pewny,że miał niski poziom baterii.

Model: Samsung GT-S5360 Galaxy Y

Nie

Opublikowano

Sam nie dasz rady tego naprawic jezeli HardReset nie pomaga

Idz do serwisu, tam uzyskasz fachowa pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...