Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

dawidlupa243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że ja cs'a kupiłem na allegro więc mam problem z dostarczeniem dowodów własności konta 

Kupiłeś jako klucz czy jako gift? Jeśli jako Gift to lipa, jeśli jako kod to wystarczy, że podasz kod w wiadomości. 

he?

Opublikowano

Kupiłem jako cd-key i wysłałem im screena cd-keya i ogólnie wiadomość, którą dostałem od sprzedawcy na allegro. Czy to wystarczy i pozwoli na odzyskanie konta ?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wystarczyło samo przepisanie CD-Keya. Ale tak też powinni Ci pomóc. 

/Edit - w sumie teraz mogą się czepiać że gra nie jest zakupiona z oficjalnego źródła czy coś. Jeśli coś będą sie czepiać to otwórz nowy ticket i przepisz tylko CD-Key bez żadnych zdjęć

he?

Opublikowano

Okej, a wie ktoś ile będę musiał czekać na odpowiedź bo nie wiem czy kupować nowego cs'a czy czekać na odpowiedź. Promocja trwa do 22 czerwca

Opublikowano

Okej, a wie ktoś ile będę musiał czekać na odpowiedź bo nie wiem czy kupować nowego cs'a czy czekać na odpowiedź. Promocja trwa do 22 czerwca

No support ma pewnie trochę tych spraw, dużo z tego to pewnie sprawy o scam więc trochę poczekasz. Jak na konto czekałem chyba 3-4 dni. Jak chcesz to możesz sobie zawsze kupić i mieć zawsze zapasowe konto, albo konto sprzedać :) 

he?

Opublikowano

Zauważyłem coś dziwnego. Często wchodziłem na CSGO Lounge i gdy dziś wszedłem tam jestem zalogowany no własne konto, które zostało skradzione. Znalazłem kod pin do paysafecarda, z którego doładowałem portfel steam czy to też jakoś może pomóc ?

Opublikowano

Zauważyłem coś dziwnego. Często wchodziłem na CSGO Lounge i gdy dziś wszedłem tam jestem zalogowany no własne konto, które zostało skradzione. Znalazłem kod pin do paysafecarda, z którego doładowałem portfel steam czy to też jakoś może pomóc ?

Tak.

Każdy dowód świądczący o tym, że to było twoje konto jest jak najbardadziej pozytywnie rozpatrywany przez Valve.

Podasz im kod = większa szansa na odzyskanie konta.

Opublikowano

Polecam na wszelki wypadek zmienić hasło i email na którym się znajduje  konto by nie było 2giej takiej sytuacji

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gram na Argentus Mt2 Sura WP pod nickiem : Legal , buff ma nick LastBuff  , Dropek ma nick DropieWeM

Argentus szamanka smok lvl 253 nick Fantastic0o

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

U mnie, gdy próbowałem odzyskać konto, to jako dowód, że to jest moje konto musiałem podać pierwszy e-mail, do którego było przypisane konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...