Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia do skryptu CW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SHIFT -> Menu CassWhooping -> Tutaj szukaj, nie do konca wiem czego szukasz (auto focus?).

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

SHIFT -> Menu CassWhooping -> Tutaj szukaj, nie do konca wiem czego szukasz (auto focus?).

NoŁ! Szukam ustawienia dzięki którym nie będę musiał zaznaczać za każdym razem enemy championa aby zaczęło atakować xD Lipa totalna.

Sprawdzam to i owo, ale bez rezultatów. A że "ch*-owy ze mnie angolik. Nie znam tego menu tak dobrze, a wczoraj kupiłem ten skrypcik.

Rozumiem że jednak jest gówno warty? Te za free niby nie trafiają czasami, ale jednak penty same wpadają, z tym nie nadążam zaznaczać xD

help bro.

Opublikowano

japierdole xD takie właśnie dzieci twierdzą później ze L# jest lepszy hahahahhahaha

co do tematu:

pierwsze słyszę,że trzeba zaznaczać chempa żeby skrypty zaatakował :D nawet w domyślnych ustawieniach działa jak powinien. Target priority daj OFF może tam coś zjebałeś.

Opublikowano

japierdole xD takie właśnie dzieci twierdzą później ze L# jest lepszy hahahahhahaha

co do tematu:

pierwsze słyszę,że trzeba zaznaczać chempa żeby skrypty zaatakował :D nawet w domyślnych ustawieniach działa jak powinien. Target priority daj OFF może tam coś zjebałeś.

Coś ci się w mózgu przestawiło Pyszczku <3  Ja Dziecko? ach, miło mi i dziękuję za komplement ^_^ 

Ty nie masz słyszeć.. ale za raz.. przecież ja też nie słyszę.. Ale qwa widzę że czeba zaznaczać za każdym razem  czempiona aby zaczął atakować.

Dobrze Miszczu, więc mówisz że Target priority za to odpowiada ta? :huh:

Opublikowano

To ja nie wiem jaki Ty skrypt kupiłeś skoro musisz zaznaczać chempa :) jak można mieć problem w ogóle z konfiguracją.... tam tylko zmieniasz klawisze typu combo, harass pod siebie i tyle kombinowania, domyślne ustawienia są dobre, no ale okej, jeżeli używasz do tego reborna to Targety tam też obadaj, a najlepiej usuń save w bolu, pobierz od nowa CW i odpal ten skrypt solo, zobacz czy dalej takie coś jest, jesteś chyba pierwszą osobą, która ma taki problem o>O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...