Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa do Prywatnego Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b39a21360b037301med.png

Witam poszukuję ludzi do stworzenia ekipy i zrobienia prywatnego serwera Metin2. Potrzebuję 

- Grafika Komputerowego 

Programisty lub kogoś kto zna się na plikach serwerowych Metin 2 . 

Serwerem zajmuję sie sam dlatego szukam kogoś do pomocy prowadziłem juz serwery Tibia oraz Counter Strike jestem informatykiem wiec trochę sie na tym znam ale samemu trochę nudno i ciężko  Chce stworzyć coś innego  w tej grze lecz nie wiem czy uda mi się ten pomysł więc chętne osoby do współpracy proszę o kontakt na PW tego forum lub pod postem.

Uwaga ! --> Komentarze nie wnoszące nic do tematu są zbednę wiec proszę o nie udzielanie się.

Oczywiście wszelkie koszty co do stworzenia serwera ponoszę JA.

Pozdrawiam.

ba3ed4f8f25eb09em.png

Opublikowano

Nie polecam, ogłoszenie typu szukam parobków, sam nic nie wnoszę, po krótkiej rozmowie, brak jakiego rozeznania w metku, a te serwery Tibbi i cs-a to były dla "friendsów".Co do kosztów, kupił vps na exone za 35 zł i było by mu szkoda, więc "Oczywiście wszelkie koszty co do stworzenia serwera ponoszę JA."  mija się z celem,gdyż nie wiedział jak się z nim połączyć gdyż trzabyło na osobnej wirtualizacji się połączyć i dodać nowego usera bo na exone nie dają dostępu bezpośrednio do roota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...