Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ-Brak widocznej gry

plshot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem infectZ i mam taki problem ze wszystko sie patchuje wszystko jest ok klikam play i minia.exe jest w procesie ale gra się nie włącza :v wszystkie antywirusy zapory powyłączane. Tylko na tym emulatorze tak mam na fb pisali ze serwer on nwm czy tylko ja tak mam :v jakieś rady jak to naprawić ? z góry dzięki

I5 3570

gtx 770 

8gb ram

Opublikowano

Witam pobrałem infectZ i mam taki problem ze wszystko sie patchuje wszystko jest ok klikam play i minia.exe jest w procesie ale gra się nie włącza :v wszystkie antywirusy zapory powyłączane. Tylko na tym emulatorze tak mam na fb pisali ze serwer on nwm czy tylko ja tak mam :v jakieś rady jak to naprawić ? z góry dzięki

I5 3570

gtx 770 

8gb ram

Masz tam infectz fixer ? odpal to 

­

Opublikowano

odpalałem pobierało się coś na nowo ściągało mi patcha ale dalej to nic nie daje :v teraz pobieram infectZ z launchera może to pomoże odezwę się

Dobra wracam nic nie dało :v klikam w wszystko i nic jakieś rady ?

wracam jesczę raz xD okazało się że żaden emulator mi nie działa na każdym tak samo :v

Opublikowano

odpalałem pobierało się coś na nowo ściągało mi patcha ale dalej to nic nie daje :v teraz pobieram infectZ z launchera może to pomoże odezwę się

Dobra wracam nic nie dało :v klikam w wszystko i nic jakieś rady ?

wracam jesczę raz xD okazało się że żaden emulator mi nie działa na każdym tak samo :v

Nie piszemy x2 postów.Może wyłącz antywirusa 

­

Opublikowano

sory :v nwm jezu już odinstalowałem juz cały komputer i dalej to samo jakie programy trzeba do działania warZ ? 

Do działania chyba emulatora nie warz ,wystarczy mieć pliki gry i nic więcej. 

­

Opublikowano

No tak powinno być. Klikam play pojawia się proces ale gra się nie włącza jest tak na każdym emulatorze :v nwm co zrobić czego reinstall tylko nie format :v

Opublikowano

No tak powinno być. Klikam play pojawia się proces ale gra się nie włącza jest tak na każdym emulatorze :v nwm co zrobić czego reinstall tylko nie format :v

Format chyba nie ma nic do tego skoro inne emulatory tobie nie działają to może reinstall

­

Opublikowano

Format chyba nie ma nic do tego skoro inne emulatory tobie nie działają to może reinstall

pobieram już 3x i dalej to samo :v już nie mam co z komputera odinstalować. 

Opublikowano

to znasz rozwiązanie mojego problemu ? :D aktualnie skanuje komputer bitdefenderem czyściłem rejestr szukam bibliotek czy programów potrzebnych do działania emulatorów ale dalej nic 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...