Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale - Powrót na PL'a!

Egano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kilka dni temu zakończyłem grę na niemieckim NosTale. Skończyłem grę, gdyż niemieckie NT strasznie mnie znudziło - łatwo było wszystko osiągnąć itp.

Teraz mam zamiar powrócić na polski serwer i myślę nad serwerem Finesia - co o nim sądzicie? 

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Teraz jedynym dobrym rozwiązaniem jest Avalon. Finesia umarła, Enigma prawie też. Sam wróciłem tydzień temu i mam wrażenie, że przez 8sp więcej graczy wróciło, ale na jak długo to się okaże :)

Opublikowano

Teraz jedynym dobrym rozwiązaniem jest Avalon. Finesia umarła, Enigma prawie też. Sam wróciłem tydzień temu i mam wrażenie, że przez 8sp więcej graczy wróciło, ale na jak długo to się okaże :)

Nie jestem za bardzo przekonany do Avalonu. Oglądam osoby, które nagrywają NT na YouTube - te osoby przeniosły się na s3, ponieważ zrobił się tam straszny syf i w ogóle. Dodam, że te osoby grały praktycznie od początku serwera.

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Jakoś gram od samego początku Avalonu i nie widzę tego "syfu". S3 nie polecam ze względu na to że serwer umarł i każdy z niego ucieka. Do tego na s3 może zrobią jeden rajd na glacy na tydzień.

Opublikowano

Jakoś gram od samego początku Avalonu i nie widzę tego "syfu". S3 nie polecam ze względu na to że serwer umarł i każdy z niego ucieka. Do tego na s3 może zrobią jeden rajd na glacy na tydzień.

Z tymi rajdami to prawda. 

W takim razie wybór pada na Avalon :D

Temat można zamknąć. =)

IpZrxB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...