Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Xbox Live

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż jestem aktualnie w Niemczech i mam tutaj konsolę xbox 360 i kilka gier w tym fifa 14 i mam kilka pytań.

Czy jak podłącze się do internetu żeby móc grać online to będę musiał jeszcze wykupić xbox live i dodatkowo za fifie 14 online dopłacić czy na jakiej zasadzie to działa?

Lub czy mogę kupić fife 15 w sklepie xbox i wtedy będę miał odrazu online i tylko pobrać będę musiał, bo nigdy nie miałem xboxa i nie wiem jak działa xbox live itp.i czy kupine gry przypisane są do konta czy do konsoli?

Najlepiej jakby ktoś podesłał jakiś poradnik ze sklepem itp

Z góry dzięki za pomoc 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

XBOX Live - musisz wykupić tylko to aby grać online w FUT'a. 

Nie ma tak, że wykupisz FIFA 15 od nich ze sklepu i od razu będziesz mógł grać online - wymóg jest aby mieć XBOX Live.

Opublikowano

Rozumiem ale jak wykupię xbox live  a płytę mam używkę to muszę jeszcze jakoś dokupić grę? i czy jak wykupię xbox live to ile teraz kosztuje fifa 15 wersja online

Opublikowano

Chodzi o to że mam nową płytę z fifa 14 na xbox360 utworzyłem konto xbox live ale nic nie aktywowałem nie kupowałem i jak wchodzę na fife 14 to pisze żebym konto origin stworzył ale ja już mam je z pc a nie mogę się zalogować bo tam pisze zebu otworzyć  a nwm jak zalogować się na to moje.I mam pytanie jak już się zaloguję lub stworzę nowe konto to czy będę musiał jeszcze jakiś xbox live wykupić tylko czy jeszcze płacić coś za fife

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...