Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Monster Summer Game

Tetrisal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co dokładnie w tym chodzi? Słyszałem, że za grę dostaje się karty z których potem można odznakę wytworzyć co mnie bardzo zaciekawiło, lecz gram w to od 30 min i jeszcze żadnej karty nie dostałem.

Pozdrawiam Tetrisal.

Opublikowano

­Tak, lecz w tej gierce ulepszaj sobie auto armatę i nie musisz się patrzeć ani klikać.

Karty dostaniesz po zakończeniu gry i dołączeniu do następnej.

Gra zaczyna się codziennie po 18.

Opublikowano

­Tak, lecz w tej gierce ulepszaj sobie auto armatę i nie musisz się patrzeć ani klikać.

Karty dostaniesz po zakończeniu gry i dołączeniu do następnej.

Gra zaczyna się codziennie po 18.

Nawet mogę ją wyłączyć? 

Opublikowano

Nawet mogę ją wyłączyć? 

Tak, zamykasz kartę lub przez Steam przechodzisz do innej zakładki lub wciskasz "Zamknij grę".

Nie musisz tam dużo ulepszać, wystarczy że wejdziesz do gry wieczorem (po godzinie 18), dostaniesz 2 karty za ukończenie i za zaczęcie nowej gry.

­

Opublikowano

Tak, zamykasz kartę lub przez Steam przechodzisz do innej zakładki lub wciskasz "Zamknij grę".

Nie musisz tam dużo ulepszać, wystarczy że wejdziesz do gry wieczorem (po godzinie 18), dostaniesz 2 karty za ukończenie i za zaczęcie nowej gry.

­

Bardzo dziękuje za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...