Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczone konto

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewną sprawę, którą chciałbym wiedzieć i chciałbym abyście mi pomogli. Sprawa dotyczy ograniczenia na moje konto steam. Otóż kupiłem Cs go na początku czerwca na allegro zamiast na steam. Nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak ograniczenie konto itp. (mam 0 poziom na steam). Chciałbym zdjąć to ograniczenie i korzystać też z rynku w cs go. Nie moge nic kupić, sprzedać itp.

I teraz takie pytanie do Was.. czy jeśli kupię kartę paysafecard za 30 zł (5 euro - ok. 22 zł) i doładuję portfel steam to wszystko już będzie w porządku, bede mógł wszystko robić, sprzedawać i kupować skiny itp. ?

Bardzo prosze o pomoc, gdyż jest mi to bardzo potrzebne.

Pozdrawiam,

Macko

Opublikowano

Musisz kupić jakąś grę na Steam i poczekać 30 dni na odblokowanie rynku. ­

A jeśli kupię i zapłacę paysafecard i doładuję portfel steam kwotą 5 euro to nie będzie? Musze kupić jakąś grę?

Opublikowano

Raczej valve zdejmie blokade z twojego konta ponieważ miałem ten sam problem na moim 2 koncie ( kupiłem z 1 konta jako prezent i wysłałem na 2 konto jako gift ) gdy kupiłem psc i doładowałem 5 euro to wszystko działało: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...