Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scout vs awp

szymono1256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AWP, mój styl gry ze snajperką bardziej składa się ku niej. Ze scouta trzeba trafić banię żeby zabić, ewentualnie dobić przeciwnika, a ja wolę mieć pewność że zabiję jednym strzałem.

Opublikowano

Bezsensu jest zadawanie takich pytań na forum o cheatach. Bez znaczenia czy to jest scout czy awka. Aimbot i tak celuje w głowę.

@Edit  Aby nie spamować.

Poka cyce

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@renzrul78lk sztuczne nabijanie postów nic nie wnoszą do tematu.Co do pytania AWP jest o tyle lepsze że wystarczy trafić w klatę żeby zabić a ze scouta trzeba w tą banię przycelować   więc dla mnie AWP jest lepsze

Budowniczy
Opublikowano

A ja wole szczerze scouta kwestia gustu plusami są napewno celne jumpshoty szybkość z jaką się poruszamy podczas korzystania z celownika optycznego wcale nie mały dmg no i cena napewno mówi sama za siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...