Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale DE-Rozwijanie maga

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie chciałbym się dowiedzieć co kupić na maga-jaki pet,eq, pojazd itd do 70+ lvl'a pod expa, czyli żebyście pomogli rozwinąć mojego maga. Gram na niemieckim serwerze i podam wam tu przybliżone ceny :) O i jeżeli ktoś wie jak tam najszybciej zarobić na 40+ to niech napisze :D Myślę, że udzielicie mi pomocy.

Pety:

Pegaz-2,5kk
Rudi-3,5kk
Norm-4,5kk
Centek-5kk
(wybrałem te, bo są najtańsze i dosyć dobre)

Pojazd:
Skuter-3,1kk
Dywan-3,5kk
Tygrys-5kk
Chmurka-5kk

Piórka chodzą po ~33k+ :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Powinieneś tanio dostać mroczusia i właśnie jego bym polecił, jeśli chodzi o pojazd to bierz tygrysa albo dywan, tygrys jest opłacalny na glacę. Na 40+ nie ma zarobku szczerze mówiąc, wbij 55 i szukaj fam do wyexpinia się do tego 80, rób wtedy caligory i rajdy laureny, na caligorach najlepiej być we frakcji, która dostaje lepsze boxy (ta która wygrywa). Do dropienia bardzo dobry jest DG i bicie jaków, bo piórka leca tam jak szalone, a jak masz ogarniętego miotka i DG to masz je na 2-3 spacje.

Opublikowano

Powinieneś tanio dostać mroczusia i właśnie jego bym polecił, jeśli chodzi o pojazd to bierz tygrysa albo dywan, tygrys jest opłacalny na glacę. Na 40+ nie ma zarobku szczerze mówiąc, wbij 55 i szukaj fam do wyexpinia się do tego 80, rób wtedy caligory i rajdy laureny, na caligorach najlepiej być we frakcji, która dostaje lepsze boxy (ta która wygrywa). Do dropienia bardzo dobry jest DG i bicie jaków, bo piórka leca tam jak szalone, a jak masz ogarniętego miotka i DG to masz je na 2-3 spacje.

Obecnie mam 1,9kk (prawie :D) i wodnego krzaka. A mroczusia miałem wielokrotnie i znudził mi się i chyba kupię krzaka norma/rudiego. A powiesz mi jakie eq u? +? tylko nie u6/7, bo trochę wyjdzie z perfum :P

Opublikowano

Eq jak eq, do 70 nawet nie ma co o nim myśleć, bo nie warto. Rózgę na 63 kup sobie jakąś u6+6/7 i styknie do 90 jak szybko chcesz lvl bić, jeśli nie to kup sobie taką słabą na 63 i zbieraj kasę na u7+8. Co do arma to polecam tego na 74, kup na jaki ci starczy kasy, a o lepszym myśl jak cię będzie stać.

Opublikowano

Eq jak eq, do 70 nawet nie ma co o nim myśleć, bo nie warto. Rózgę na 63 kup sobie jakąś u6+6/7 i styknie do 90 jak szybko chcesz lvl bić, jeśli nie to kup sobie taką słabą na 63 i zbieraj kasę na u7+8. Co do arma to polecam tego na 74, kup na jaki ci starczy kasy, a o lepszym myśl jak cię będzie stać.

Ehh zanim zarobie 20kk+/- to zejdzie ;P

Opublikowano

Na początek kup resy, bo to podstawa. Następnie polecam kupić jakieś wróżki, a później jakieś eq przejściowe, abyś dał radę do tego 55lv.

Na 40+ polecam zbierać lodowe kwiaty na glacy. Sam tak zarabiałem na niemieckim NT.  B)

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Ile tam kosztuje nd pudło

~od 3kk do 3,5 najwięcej widziałem :8

Na początek kup resy, bo to podstawa. Następnie polecam kupić jakieś wróżki, a później jakieś eq przejściowe, abyś dał radę do tego 55lv.

Na 40+ polecam zbierać lodowe kwiaty na glacy. Sam tak zarabiałem na niemieckim NT.  B)

Tylko wiesz, że teraz tam resy stoją 2,3kk na mrok same ręce ? :D Właśnie je zrobiłem (ten mój fart) i sellnąłem za 1,9kk. Teraz skupuje ND najtaniej jak się da i resellam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...