Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to ban jest tylko za używanie timerów ^^ za same skórki - nie.

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Kolejny temat. Wpisał byś tutaj w wyszukiwarce mk jogo, wyskoczyłoby by ci pewnie ponad 30 tematów, lepiej napisać własny i zaśmiecać. Powinno się banować takich.

Za MK Jogo nie ma bana, bo nie ingeruje bezpośrednio w gre, przy czym nie wspomaga twojej rozgrywki.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jest ban za mk jogo bo ingeruje w pliki gry mozecie spytac riotu poza tym dis mowil na stream jak narazie nie ma programu ze zmienianiem skorek czy timerami za ktore nie ma bana jest LolWiz do sprawdzania statystyk i nic poza tym.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Timer działa na zasadzie, że odmierza od momentu, w którym zobaczymy­ brak campu, więc nie ma szansy, aby otrzymać za to bana.

Opublikowano

@DO123321 pisalem do riotu w tej sprawie rok temu, napisali ze to tylko zmiany wizualne nie ingerujace w gre i sa legalne...

najwidoczniej zmienili zdanie, proponuje sie upewnic piszac jeszcze raz teraz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu pisałem do riotu o mk jogo, odpisali że spokojnie można używać bo nie wspomaga rozgrywki .__.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...