Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build Gnara

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak wszyscy wiemy, Gnar jest głównie tankiem. Jednak zawsze budujemy na niego 1 lub 2 ofensywne itemy. Z tego co wiem itemy które można na nim zbudować to Trinity Force, Botrk, Black Cleaver. Większość buduje na niego BC ale nie za bardzo wiem dlaczego. BC owszem daje 20% cdr hp i dmg, ale nie daje żadnego attack speed'u, przez co, moim zdaniem, cierpi W Gnara. Oczywiście, Mega-Gnar to forma kluczowa w którym musi zultować przeciwny team i nie potrzebujemy attack speed'u, lecz nie zawsze jesteśmy lub możemy być w tej formie. Botrk lub Trinity Force jest jak dla mnie złotym środkiem dla Gnara, ma wszystko czego potrzebuje. Botrk daje mu niezwykle użyteczny lifesteal, slow, attack speed trochę AD i bardzo dobrą pasywke dzięki której Gnar może się przebijać przez tanky mete która panuje w Lidze Legend. TF zaś daje i attack speed, movement speed, AD, i sheena, Gnar dosyć często używa umiejętności, szczególnie w formie Mega-Gnara. Czekam na waszę opinię. Proszę o wypowiadanie się osób gold+.
@Edit

Zapomniałem, Frozen Mallet również jest dobrym itemem na Gnara, czekam na wasze odpowiedzi co do słusznego wyboru ofensywnych itemów na Gnar'a.

Opublikowano

Frozen malet + Black clever = G_G

Nie wiem skad taka filozofia, z trinity/botrkiem mozna sie na normalach bawic, Gnar ma byc twardy bo dmg mu nic nie da jesli schodzi na trzy strzaly, latwo go wykajtowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Cześć, jak wszyscy wiemy, Gnar jest głównie tankiem. Jednak zawsze budujemy na niego 1 lub 2 ofensywne itemy. Z tego co wiem itemy które można na nim zbudować to Trinity Force, Botrk, Black Cleaver. Większość buduje na niego BC ale nie za bardzo wiem dlaczego. BC owszem daje 20% cdr hp i dmg, ale nie daje żadnego attack speed'u, przez co, moim zdaniem, cierpi W Gnara. Oczywiście, Mega-Gnar to forma kluczowa w którym musi zultować przeciwny team i nie potrzebujemy attack speed'u, lecz nie zawsze jesteśmy lub możemy być w tej formie. Botrk lub Trinity Force jest jak dla mnie złotym środkiem dla Gnara, ma wszystko czego potrzebuje. Botrk daje mu niezwykle użyteczny lifesteal, slow, attack speed trochę AD i bardzo dobrą pasywke dzięki której Gnar może się przebijać przez tanky mete która panuje w Lidze Legend. TF zaś daje i attack speed, movement speed, AD, i sheena, Gnar dosyć często używa umiejętności, szczególnie w formie Mega-Gnara. Czekam na waszę opinię. Proszę o wypowiadanie się osób gold+.

@Edit

Zapomniałem, Frozen Mallet również jest dobrym itemem na Gnara, czekam na wasze odpowiedzi co do słusznego wyboru ofensywnych itemów na Gnar'a.

Moim zdaniem dobrze prawisz lecz pamiętaj że itemy zawsze składa się inne ze względu na przeciwnika z Twojej alei jak i team. Pamiętaj o tym że wpierw musisz zdominować swoją linię abyś mógł pomóc reszcie. Jakoś średnio widzę tego botrk'a na niego bo tak jak wyżej kolega powiedział, on ma być tankowaty - a nie padać na combo od vayne :)

True love survives all

Opublikowano

Tak, chyba macie rację, poukładałem sobie parę rzeczy w głowie. Ale kiedy budować Frozen Malleta? Zaraz po pierwszy itemie czyli BC czy jako ostatni item?

Opublikowano

Tak, chyba macie rację, poukładałem sobie parę rzeczy w głowie. Ale kiedy budować Frozen Malleta? Zaraz po pierwszy itemie czyli BC czy jako ostatni item?

Jako 1 lub 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...