Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konta: Origni(BF3Premium, BF4, Fifa14) i Steam(CSGO i 1.6 2k10) za konto LOL

Edii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konta: Origni(BF3Premium, BF4, Fifa14 jest jakis skład tots) i Steam(CSGO czysty, aktywowany tak 2k11, moge sprawdzic  i 1.6 2k10) za konto LOL
Metoda kontaktu: priv/nizej
Opis rzeczy: Konta: Origni(BF3Premium, BF4, Fifa14 jest jakis skład tots) i Steam(CSGO czysty, aktywowany tak 2k11, moge sprawdzic  i 1.6 2k10)
Oczekiwana/oferowana cena: W miare dobre konto LOL
Zdjęcia/inne informacje: W razie potrzeby wrzuce screeny z steama

Opublikowano

Polecam konto CrazyDrunkJP. Robiłem z nim transakcję z kontem LOL i wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam, a owe konto które tu oferuję on jest bardzo dobre.

Opublikowano

Wybaczcie mi brak kontaktu ale mialem troche ciezki weekend (wesele chrzciny i 50 tescia :D) dokladne opisy konta prosze podsylac na pw, dodam ze najchetniej interesowala by mnie sprzedaż za PLN na allegro

Opublikowano

Narazie czekam na dalsze propozycje. Najlepiej jakby ktoś kupił przez allegro poniewaz nie bedzie problemu a juz raz probowano mnie oszukac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...