Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Time Machine Ekko 1.0 Bypass Auth KêiBee + 24 H?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo! Mam następujące pytanie, gdyż po pobraniu tego skryptu z NULLEDO pokazała mi się informacja w CLIENCIE, że skrypt został aktywowany na 24 H. Natomiast co będzie po upływie 24 H, skrypt będzie nadal działał czy jak ??

Opublikowano

Elo! Mam następujące pytanie, gdyż po pobraniu tego skryptu z NULLEDO pokazała mi się informacja w CLIENCIE, że skrypt został aktywowany na 24 H. Natomiast co będzie po upływie 24 H, skrypt będzie nadal działał czy jak ??

Pewnie uruchomiło Ci trialową wersję.

Po upływie 24h skrypt nie będzie się odpalał, będziesz musiał zrobić nowe konto na nulledzie i na nie się zalogować.

I tak co 24h z prawie każdym paid skryptem, w którym jest dostępna wersja trial.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Pewnie uruchomiło Ci trialową wersję.

Po upływie 24h skrypt nie będzie się odpalał, będziesz musiał zrobić nowe konto na nulledzie i na nie się zalogować.

I tak co 24h z prawie każdym paid skryptem, w którym jest dostępna wersja trial.

Poprzednia wersja skryptu działa mi normalnie cały czas pobrałem tą wersje 1.0 i coś takiego się pojawiło dziwne :/ niby cracked a jakieś ograniczenia.

­

Opublikowano

­

Poprzednia wersja skryptu działa mi normalnie cały czas pobrałem tą wersje 1.0 i coś takiego się pojawiło dziwne :/ niby cracked a jakieś ograniczenia.

­

Jeżeli KêiBee nie dodał Ciebie do listy skrypt uruchamia się z oryginalnym auth, nie omija go.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Czyli mam mu podać całą zawartość z windows/system32 itd oraz nick z Nulledo ??

­

Masz edytować ten plik hosts.ic [podał lokalizację pliku], wysłać mu tylko swój nick i czekać na potwierdzenie. 

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Masz edytować ten plik hosts.ic [podał lokalizację pliku], wysłać mu tylko swój nick i czekać na potwierdzenie. 

­

Co mam konkretnie edytować w tym pliku ??

EDIT : Nie da się tego edytować w żaden sposób, gdy np próbuje przy pomocy WORDA to zapisuje plik w formacie tekstowym itp.

­

Opublikowano

Ten plik da się na pewno edytować. Dobrze to robisz? http://prntscr.com/7jiz49

A masz tam wpisać to co jest na tym screenie: http://prntscr.com/7jizma

­

Otwieram plik "hosts" o nie wiadomo jakim rozszerzeniu przy pomocy np Notatnika po czym wklejam następujący tekst : 210.245.90.208 whatispacketcasting.com i klikam zapisz, po czym wywala coś takiego : 23659069536767048379.png cholera wie o co chodzi :/ przecież nie mam żadnych innych profili na PC oprócz swojego co wiąże się z tym iż to ja jestem Administratorem ...

­

Opublikowano

Otwieram plik "hosts" o nie wiadomo jakim rozszerzeniu przy pomocy np Notatnika po czym wklejam następujący tekst : 210.245.90.208 whatispacketcasting.com i klikam zapisz, po czym wywala coś takiego :  cholera wie o co chodzi :/ przecież nie mam żadnych innych profili na PC oprócz swojego co wiąże się z tym iż to ja jestem Administratorem ...

­

Przenieś ten plik np. na pulpit tam bez problemu go zedytujesz.

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przenieś ten plik np. na pulpit tam bez problemu go zedytujesz.

­

Właśnie już wcześniej próbowałem tym sposobem, ale to nic nie daje bo, gdy wkleję tą linijkę do tego pliku "hosts" i kliknę zapisz to tworzy mi całkiem nowy plik o rozszerzeniu "TXT" a nie zapisuje tego z ETC.

­

Opublikowano

przedtym prawy przycisk myszki ---> wlasciwosci ---> i odhacz plik do odczytu .

Wtedy bedziesz mogl zapisac normlanie

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...