Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Evade skąd wziąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do omijania 99,99% przez Evadeee ma jeden cholerny błąd, nie sprawdza kolizji z minioniami, przynajmniej mi. Wygląda to strasznie "cheatersko" gdy próbujesz unikać skillshota, który wlatuje w fale minionów.

Opublikowano

Co do omijania 99,99% przez Evadeee ma jeden cholerny błąd, nie sprawdza kolizji z minioniami, przynajmniej mi. Wygląda to strasznie "cheatersko" gdy próbujesz unikać skillshota, który wlatuje w fale minionów.

hmm może masz coś źle ustawione bo mi omija wybornie i sprawdza kolizje 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

to chyba na tym cracku p********y biedaku

unika wszystko tylko jacys idioci pierdola a uzywaja cracka

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghishairisread Dla Twojego zaspokojenia emocji powiem Ci, że akurat używam oryginalnej wersji Evadeee, ups? I był to zwykły błąd w konfiguracji, więc co do tematu - Evadeee w górę.

http://www.mpcforum.pl/topic/1427763-error-przy-w%C5%82%C4%85czaniu-cracked-bola/?view=findpost&p=12107318

XDDD cracked kalista, ja p******e to ze podjebales konto na cracked bolu to nie znaczy ze masz oryginal biedaku

btw cloudrop soon i wyjebane w was bo nikt tego nie cracknie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrichuserfrombol Z logicznego punktu widzenia to tak, to właśnie to znaczy. Pomijając ten fakt, że brak Ci jakiekolwiek kultury. Nazwyasz mnie biedakiem a ja mogę siebie z pewną odpowiedzialnością nazwać osobą, która nie wydaję pieniędzy na wirtualne rzeczy, bo po prostu bawię się w tą grę dla przyjemności

Naprawdę mi jest Ciebie żal, bo takie coś jak kultura obowiązuje wszystkich, no tak...oprócz bezmozgów. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrichuserfrombol Z logicznego punktu widzenia to tak, to właśnie to znaczy. Pomijając ten fakt, że brak Ci jakiekolwiek kultury. Nazwyasz mnie biedakiem a ja mogę siebie z pewną odpowiedzialnością nazwać osobą, która nie wydaję pieniędzy na wirtualne rzeczy, bo po prostu bawię się w tą grę dla przyjemności

Naprawdę mi jest Ciebie żal, bo takie coś jak kultura obowiązuje wszystkich, no tak...oprócz bezmozgów. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;)

bezmozgow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no k***a ale to ty nie dajesz zarobic i uzywasz crackow ja p******e polski biedak jeszcze hapie tym ryjem

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrichuserfrombol

"Bogaci sa zazwyczaj ludzie ktorzy nie sa autyzmami" - słońce, skończyłeś gimnazjum? Nie są autyzmami, teraz to sobie "prychnąłem', serio nie ma sensu prowadzić tej konwersacji. Pomijając, wyszukaj sobie średnią polaków od której zaczyna się tak zwane Twoje "bogactwo", tacy ludzie nie siedzą na takich forach pisząc takie rzeczy. Cześć.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrichuserfrombol

"Bogaci sa zazwyczaj ludzie ktorzy nie sa autyzmami" - słońce, skończyłeś gimnazjum? Nie są autyzmami, teraz to sobie "prychnąłem', serio nie ma sensu prowadzić tej konwersacji. Pomijając, wyszukaj sobie średnią polaków od której zaczyna się tak zwane Twoje "bogactwo", tacy ludzie nie siedzą na takich forach pisząc takie rzeczy. Cześć.

rozjebales, elko ide palic cohiba's

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...