Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawa na pusty żołądek

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rano wypiłem kawę, a że nie było płatków, a kanapek nie chciało mi się robić - to nic nie jadłem. Czy mogę od tego dostać biegunki? Ostatnio defekowałem wczoraj ok 19:20

Opublikowano

Często zdarzają Ci się takie sytuacje? Bo jeśli tak to polecam udać się do lekarza i zmienić nawyki żywieniowe, bo płatki to crap.

Opublikowano

Raz na miesiąc może. A z tego zdaje sobie sprawę, od nastepnego roku przerzucam się na jajeczniczke i kanapki z jakiegoś dobrego chleba, a nie białego

No i niedługo chyba będę musiał wybiec do toalety...

Opublikowano

Rano swojemu organizmowi powinieneś dać energie, witaminy, etc, a dając mu kawe na czczo robisz zupełnie­ odwrotnie. Fakt, rozbudza, ale nic poza nie daje. Można się z rana też zgagi nabawić, Masz wtedy jeszcze większe zapotrzebowanie na pewne witaminy i minerały, wiec to bez sensu. No i widzisz sam że niezbyt dobrze działa na Ciebie, może to powodować wzdęcia, etc. Lepiej nie ryzykować i z rana zjeść pożywne, dobre śniadanie. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

No i stało się - musiałem odwiedzić szkolną toalete - nie było tak źle, ale boląc trochę kolana. Dzięki za bycie ze mną w tych trudnych chwilach

Opublikowano

Jedz płatki jak najbardziej na śniadanie ale OWSIANE!!

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kawa pobudza ruchy robaczkowe jelit, dlatego bez względu na to, czy coś jadłeś czy nie, może cię czekać wizyta w WC. Dodanie do kawy mleka zwiększa prawdopodobieństwo :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...