Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Łączę + Tibia.

vesox

Pytanie

Opublikowano

Problem z połączeniem się z grą Tibia. Wersja to 7.4, więc wydaje mi się że nie powinno stwarzać problemu z połączeniem do gry. Dowód:

http://www.speedtest.pl/test/110537506- nie mogę opublikować zdjęcia bo format się nie zgadza i nie mam uprawnień :P

A więc, działa to na zasadzie takiej, że to ogromna Firma Unilever - Każdy może używać internetu ale przy sprawdzeniu widać, że jest Ok. Pobieram Klienta Tibia, następnie loguje się do gry i czekam aż się połączy do okienka z listą postaci. No i oczywiście się nie doczekam bo po kilku minutach wyskakuje komunikat, że problem z połączenia albo że wgl takowy serwer nie istnieje.. a w domu normalne śmiga ;]

Ktoś pomoże jak przywrócić poprawne działanie aplikacji ? :)

Musicie mi wybaczyć za zły dział, ale wydaje mi się że to chyba odpowiedni dział.. jeżeli się mylę proszę Moderatora o przesunięcie go w odpowiedni.

Pozdrawiam.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ działa idealnie, T-Mobile zapewnia obsługę klienta biznesowego na takim łączu. 

Wszystkie śmieciowe usługi robiące tylko syf i obciążenie łącza ( jak gry czasem torrenty itp )   w necie są prawdopodobnie zablokowane. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...