Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans o 2 dywizje

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Po placementach 7/3 dostałem G5 . Zagrałem kilka rankedow 1 promoty przegrałem później 2 rankedy i wygrałem promoty . Ostatni mecz grałem z ludźmi z P3/4 . Czy mam szansę na ponowny awans o 2 dywizje ( mam g3 )

Opublikowano

Zależy ile gier wygrałeś pod rzad bez przegranej. To,ze grałeś z ludźmi z p3/p4 znaczy tylko to, że albo oni mają niskie mmr albo ty podobne więc mała szansa o 2 dywizje.

Opublikowano

Jak grałeś z ludźmi z plat 3 będąc w gold 3 i dostajesz dużo LP, to awansujesz bez problemu o 2 dywizje, wiem z doświadczenia. :P

Zależy ile gier wygrałeś pod rzad bez przegranej. To,ze grałeś z ludźmi z p3/p4 znaczy tylko to, że albo oni mają niskie mmr albo ty podobne więc mała szansa o 2 dywizje.

To prędzej by spadli do plat 5, jeżeli by mieli niższe. :P

Opublikowano

@Zarax gówno wiesz z doświadczenia widzę 

Jak dostajesz po 30-35 lp za grę to masz szanse bo to jest nadwyżka MMR na twoja dywizje.

No cóż, ja na nowym koncie będąc w gold 3 dostawałem do gry platyny 4/3 tak samo i dostawałem po 25-35 LP. Czego mam nie wiedzieć, wnioskując po Twoim poście? Wytłumacz mi to.

Opublikowano

Siema . Po placementach 7/3 dostałem G5 . Zagrałem kilka rankedow 1 promoty przegrałem później 2 rankedy i wygrałem promoty . Ostatni mecz grałem z ludźmi z P3/4 . Czy mam szansę na ponowny awans o 2 dywizje ( mam g3 )

I znowu zrobił się chaos w temacie.. 

Tak jest to możliwe, Twoje MMR jest dosyć wysokie z tego co widzę. Powiem Ci tak.. ja będąc w S5 grałem z Goldami 4/5 - dostając za grę od 23 do 27 LP. W ciągu 3 dni przeszedłem go G5, a to wszystko dzięki temu, że z S5 dostałem promo do S3, później z S3 dostałem promo do S1. Podsumowując

To czy dostaniesz promo o 2 dywizje będzie wynikało z Twojego MMR.

True love survives all

Opublikowano

@Zarax gówno wiesz z doświadczenia widzę

Jak dostajesz po 30-35 lp za grę to masz szanse bo to jest nadwyżka MMR na twoja dywizje.

Ja dostawałem po 25 i miałem taki awans.

@topic wydaje mi się, że tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...