Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cetylia.eu Evo 8.6 #Bez Item Shopu# Start: 27.06.2015r 16:00

cykor119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
START 27 Czerwca 2015r 16:00

Cetylia Evo Projekt:

Chciałbym przedstawić Wam drodzy gracze Evo Projekt. Postaram się przekazać Wszystkie Informację na temat Tego Serwera. Jeżeli szukasz Serwera, na którym nie ma tylko Expienia(po wbiciu swojego lv nudzisz się i nie robisz nic więcej jak tylko wbijanie "levela"), to Ten serwer Spodoba się Tobie i zapamiętasz swoją grę na Cetylii.
Tibia 8.6

Cetylia Jest przystosowana dla Gildii, które chcą "powalczyć ze sobą", konkurować, Huncić... 

Brak skryptów dodających do itemów bonusy na manę, hp itp. Posiadamy znany wszystkim system do polepszania Ataku, Obrony dla broni, uzbrojenia itp.

Wgrałem Systemy dla Gildii np. Dla Gildii, która uzbiera najwięcej Fragów przez 2 dni, ma dostęp do Wyspy tylko dla Nich. Tak samo jak w Castle trzeba utrzymać swój Zamek.

Ważne będzie dla mnie Forum, na którym będziecie Pisać swoje propozycje co dodać ze skryptów, będziecie mi pisali propozycje skryptów, które chcecie bym stworzył, będziecie pisali co Wam się podoba, co jest do zmiany. 

EXP STAGE:

1-69 level x400
70-139 level x350
140-169 level x300
170-199 level x260
200-229 level x220
230-259 level x180
260-289 level x140
290-319 level x100
320-359 level x70
360-399 level x40
400-439 level x25
440-469 level x15
470-499 level x10
500-529 level x8
530-559 level x6
560-589 level x5
590-619 level x4
620 level x3

SYSTEMY:

Castle War 
Run Event 
Capture The Flag 
Defense The Base 
Last Man Standing 
Rush Event 
Rain Event Items 
Szukaj po mieście Bosów i walcz o przetrwanie! 
Task System 
Achivements 

Inne Info Serwera:

Każda Guilds ma możliwość otrzymania PKT dla Swojej Gildii 

Brak Item Shopu w grze!! 

W OTS Item Set (OIS) znajdziecie pełne Sety, które możecie zamówić na swoją postać za punkty Honoru uzyskane w grze. Nie jest to Item Shop. Nie posiadamy takiego. Jak zdobyć więc punkty? Patrz na nasz System Honoru.

Uczestnicz w Daily Questach! Zdobywaj PKT Honoru do OIS.

Walcz z Bosami Cetylii i Zbieraj PKT Honoru, które możesz wymienić na Itemy z OIS.!!

Uczestnicz w Eventach, za które w nagrodę dostajesz PKT do OIS. Każdy aktywny gracz potrafi zebrać wystarczającą ilość PKT na swój wymarzony Set.

Wbijasz Level i Zdobywasz darmowe PKT Honoru na swoje konto. Dodatkowo za wbicie jako Pierwszy na serwerze Skilla, Lvla dostajesz PKT do wykorzystania w OIS. 

Uczestnicz w Raidach na naszych Arenach!! Gdy zrespi się tam Bos Wystarczy wejść na Arenę i wraz z innymi graczami walczyć i pokonywać Bosy!
Nagrodą będzie kolejne PKT do OIS.

Dostępne są dwa rodzaje Aren. Pierwsza od 150 do 500lv oraz druga od 500lv.
600 lv nie wejdzie na Pierwszą arenę, tak samo jak np. 200 na Drugą. Wykluczy to zabieranie Bosa mniejszym Levelom.
Siła bosów również będzie się różniła.
Na Wszystkich Arenach jest non-pvp Oznacza to, że Gracze, którzy będą Walczyć z Bosem skupią się na Bosie zamiast nad klepanką pod bosem ;)
Każdy jednak będzie mógł wejść na Arenę jako Spectator i zobaczyć jak radzą sobie ów Gracze. Wszystko to odbywa się bez ingerowania w ich walkę. Podobne działanie jak w Cast System.

Cast System (nie testowany dla ilości graczy 200+). Na starcie będzie on wyłączony, abym Ja jak i Wy nie zostali niczym zaskoczeni.

Walcz z Falami Potworów, które przybywają do Miasta! Ratuj Swoje ukochane Miasto i Ciesz się bonusem exp dla całego Serwera!

Chcesz szybko zrobić regroupa (zbiórkę) guildii? Zaskoczyć przeciwnika? Na Cetyli jest to możliwe!

Training System - Polega tym ze nie trzeba szukać wolnych placówek z Train Monkami, każdy gracz ma swoje miejsce i nikt nie może go zająć.

Każdy gracz może wykonywać ten sam Quest raz na dzień. Po zakończeniu każdego dnia może na nowo go przejść i wykonać. Pierwszy raz gdy go wykonuje dostaje wyznaczoną nagrodę, gdy wykona go już X kolejny raz otrzyma pkt Honoru. 

Inne Info od Urbana:

Jak widzicie Gra nie będzie się nudzić.. nie będzie u nas Expienia, na którym cała zabawa się kończy. Wbijasz level by Huncić, Walczyć, Wykonać Questy, Znaleźć się w Topie, Bawić się, Uczestniczyć w Warach, Arenach i wielu wielu innych 4FUNowych Sprawach.
Jak widzicie nie ma u mnie Item Shopu. Kiedyś na Cetylii 2013 dodałem do każdego eventu, tasku nagrodę +1 premium points. Jeżeli osoby uczestniczyły aktywnie to zdobywały za darmo przedmioty z Item Shop. Teraz poszedłem na całość i całkiem odszedłem od "sponsoringu" IS, który na wielu otsach przerodził się w "zarobek". Zapytacie dlaczego ja nie chcę "zarabiać"? Ponieważ kiedyś usłyszałem tekst "Urban tworzy otsy tylko dla hajsu". Cieszy mnie fakt, kiedy mogę otworzyć serwer dla Was gracze i pokazać, że wciąż potrafię zrobić coś ze swojego Hobby programisty. (Tylko pamiętajcie jedno.. jestem Studentem, a student jest biedny zawsze!). 
Item Shop został zamieniony w system Honoru, a Honor zdobywasz po prostu grając. Wystarczy bawić się razem z nami, uczestniczyć w Warach czy Grach 4funowych, aby zdobyć Najlepsze Przedmioty! 
Nie zdołam opisać Całego Serwera.. Go trzeba Zobaczyć! Wejdź! Zagraj! Zobacz na własne oczy!
Zapraszam również na moją grupę #CNNO Czas Na Nowy OTS, która istnieje już prawie rok i jest największą i pierwszą polską grupą Facebookową dotycząca tematyce OTS Tibia. Jest nas już ~3.3k 

https://www.youtube.com/watch?v=lYMxp8dRRvA

1.png

2.png

22.png

4.png

5.png

7.png

9.png

10.png

17.png

23.png

24.png

27.png

29.png

Opublikowano

dlaczego nie ma być sensu? przecież zamiast kupować przez sms punkty to wykonujesz questy, taski, arenki, bosy zabijasz itp za które dostajesz punkty....

różnica jest taka, że na otsie musisz coś zrobić żeby mieć Itemy. Na innych? wystarczy, że matka ma dużo hajsu na fonie -.^

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak obiecałem:

Forum Cetylii jest już gotowe.
Zapraszam do dodawania propozycji zmian, komentowania otsa.
Pamiętajcie, że robię wszystko Sam i nie oczekuję żadnego wynagrodzenia (po prostu Hobby)... więc pamiętajcie, że to Wy w dużej mierze będziecie Tworzyć ten OTS i eventy, skrypty jakie tutaj będą zależą w dużej mierze właśnie od Was drodzy Gracze.

http://cetylia.eu/urvaforum/news.php

Opublikowano

Wbil bym chętnie ale nie pasuje mi ta godzina :p a nie lubię nie być na starcie bo wtedy się okazuje wszystko. Ale pomysł żeby nie było sms shopu a itemy z questów jest dobry tylko nie wiadomo jak to długo uciagnie.

A jak z botem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...