Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Leona

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, który skin jest uważany za most op?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Żaden skin w sumie nie jest "op", bo jest to określenie zupełnie nie pasujące do skina. Najładniejszy za to wg. mnie jest Iron Solari, bo super się prezentuje w grze. Ta tarcza jest super :P

Opublikowano

Mam pool party i jestem z niego zadowolony :) Skin Iron Solari również jest śliczny. Oba mają ładne arty i zmienione animacje.

­

Opublikowano

Prawde mówiąc mi się żaden nie podoba do leony, ale jeśli miałabym coś wybrać to chyba pool party. Art ładny, w grze może mi się jakoś wielce nie podoba, ale animacje są całkiem ok.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

śliczny

­

Dziwnie te słowo brzmi kiedy wypowiada / pisze je mężczyzna  B) 

Co do skina, bardzo fajnie w grze prezentuje się Pool Party Leona, skin idealny na aktualną porę roku.

­

Opublikowano

Dla mnie Pool Party, odpowiedni do obecnej pory roku, ma fajny recall, ogólnie ładnie wygląda, kobieco :p

Opublikowano

Dla mnie Iron Solari. Leona nie musi jak dla mnie mieć super zrobionego E,R a ten skin prezentuje się fajnie, do tego tarcza i wygląd wojenny.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...