Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do grania za max 1.600zł

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tak jak w temacie. Potrzebuję komputera do grania do 1.600zł, ogólnie jakiś The Forest, CSGO i inne gierki. Nie mam żadnych starych części ponieważ operuje na laptopie.

Oczywiście z jakąś małą obudową, najmniejszą jaką się da i do możliwości dalszej rozbudowy. (Za rok wymiany grafy, procka itp.)

Części wolałbym nowe, z morele czy jak.

Przy dysku twardym możecie się ograniczać (250GB nawet) bo nie jestem maniakiem instalacji wszystkiego, lubie mieć porządek na pc :)

Osobiście zastanawiałem się nad czymś takim (Wiem, 500zł więcej, ale tak z ciekawości)

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5021510808&reco_id=dfe8d4a2-160a-11e5-a148-fa163e1b0a15&ars_rule_id=802&ars_socket_id=33&ars_source=ars

Gdyby go tak trochę obskubać (bardziej dysk niż inne komponenty bo te cpu i gpu (może nie tak bardzo) jest kuszące

Opublikowano

To jaki maks maksów jest? Bo piszesz o 1600, a podajesz zestaw za 2100. Tego za 2100 nie da się odchudzić bez znacznej utraty wydajności.

Powiem tak, 1600 będzie na pewno. Aczkolwiek nie wiem czy dam rade więcej coś więcej uzbierać. Więc podałem ten za 2100 tak dla przykładu.

Opublikowano

Zestaw premula jest git, skoro jesteś oszczędny, to możesz wymienić tego hdd na jakiegoś ssd 128gb. Będzie szybciej wszystko chodziło :) 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...