Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ryze on Steroids by Mistrzu

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konfiguracja, która moim zdaniem spisuje się świetnie na Ryze (3-4 lvl i możecie wbijać first blooda).

[RYZE]
RyzeHarassCombo_QInHarassOrder=3
RyzeHarassCombo_QShowCastRange=0
RyzeHarassCombo_QDontContinueIfOutOfRange=0
RyzeHarassCombo_QUseAABeforeCastIfInRange=0
RyzeHarassCombo_WInHarassOrder=1
RyzeHarassCombo_WShowCastRange=0
RyzeHarassCombo_WDontContinueIfOutOfRange=0
RyzeHarassCombo_WUseAABeforeCastIfInRange=0
RyzeHarassCombo_EInHarassOrder=2
RyzeHarassCombo_EShowCastRange=0
RyzeHarassCombo_EDontContinueIfOutOfRange=0
RyzeHarassCombo_EUseAABeforeCastIfInRange=0
RyzeHarassCombo_RInHarassOrder=0
RyzeHarassCombo_RShowCastRange=0
RyzeHarassCombo_RDontContinueIfOutOfRange=0
RyzeHarassCombo_RUseAABeforeCastIfInRange=0
RyzeHarassCombo_HarassHotkey=32
RyzeHarassCombo_EnableHarassCombo=1
RyzeHarassCombo_CirclesTransparency=144
RyzeHarassCombo_UseItemsInHarass=1
RyzeHarassCombo_LastHitMinionsWhileHarass=0
RyzeHarassCombo_LastHitMinionMarker=1

Aby dodać w/w "skrypt" musicie wejść w start > polecenie uruchom, a następnie wpisać tam %appdata%. Wyszukujecie folder GamingOnSteroids, po czym przechodzicie w 'LoL' i edytujecie plik o nazwie GamingOnSteroids za pomocą notatnika (polecam Notepad++) i dopisujecie wszystko, co zawarte wyżej.

PS.

R musicie używać ręcznie, ponieważ tak jest wygodniej.

Opublikowano

Takie pytanie poza pytaniem o "skrypt",  czy GoS jest wykrywalny, czy jest zabezpieczony przed tym jak BOl, l#?

a co do ustawień dam edita bo czekam aż gra się zacznie

@Gra

wtf no gra ale czasem po prostu stanie w miejscu i nic nie uzywa (?)

Hello there.

Opublikowano

Takie pytanie poza pytaniem o "skrypt",  czy GoS jest wykrywalny, czy jest zabezpieczony przed tym jak BOl, l#?

a co do ustawień dam edita bo czekam aż gra się zacznie

@Gra

wtf no gra ale czasem po prostu stanie w miejscu i nic nie uzywa (?)

Jest chyba tak samo bezpieczny jak  BoL czy L# ale nie jestem pewny, bo inaczej injectuje.

A jak CI stoi w miejscu to może lagi miałeś. Ja mam ostatnio 50pingu, czyli mniej więcej normalnie i mi się postać nie rusza a po chwili pisze że próbuje się połączyć z grą czy jakoś tak. ( Bez GoSa,  więc to nie jego wina)

Opublikowano

Jest chyba tak samo bezpieczny jak  BoL czy L# ale nie jestem pewny, bo inaczej injectuje.

A jak CI stoi w miejscu to może lagi miałeś. Ja mam ostatnio 50pingu, czyli mniej więcej normalnie i mi się postać nie rusza a po chwili pisze że próbuje się połączyć z grą czy jakoś tak. ( Bez GoSa,  więc to nie jego wina)

Jak inaczej? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź bo jestem ciekawy.

Opublikowano

Jak inaczej? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź bo jestem ciekawy.

Nie wiem czy inaczej, wiem że muszę wyłączać antywirusa zanim odpalę GoSa więc domyślam się że on injectuje prosto w LoLa.

Ale tak mi się wydaje, więc nie jestem pewny czy na pewno inaczej injectuje.

Opublikowano

GoS ominął ostatni ban wave, więc na obecną chwilę raczej jest niewykrywalny.

@.Bumek662., to raczej wina programu, a nie samego 'skryptu' czy ustawień - jak kto woli.

Polecam granie w borderless (bez krawędzi), bo w innym przypadku po zminimalizowaniu LoL'a z odpalonym GoS mogą wystąpić crashe lub bug splaty.

Opublikowano

GoS ominął ostatni ban wave, więc na obecną chwilę raczej jest niewykrywalny.

@.Bumek662., to raczej wina programu, a nie samego 'skryptu' czy ustawień - jak kto woli.

Polecam granie w borderless (bez krawędzi), bo w innym przypadku po zminimalizowaniu LoL'a z odpalonym GoS mogą wystąpić crashe lub bug splaty.

zagralem tylko dla testu, lepiej mi sie gra czysto <co ciekawe lepiej mi wtedy idzie>, ale faktycznie jakieś bugi bo stoi w miejscu jakby  czekając na CD bo Q nie chce mu się użyć, wot.

Hello there.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GoS jest bardzo bezpiecznym programem. Po ostatniej fali banów dużo osób się bało a poradził sobie lepiej niż jaki kolwiek hack.

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...