Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zrobmikompa.pl - co myślicie o tej stronce

walec51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Pomysł na ten serwis zrodził się w mojej głowę parę lat temu, kiedy to znajomi z całego Poznania nagminnie co jakiś czas prosili mnie żebym wpadł zobaczyć co się dzieje z ich kompem. Sam zazwyczaj nie miałem czasu, a przecież z doświadczenia wiem że na każdym osiedlu znajdzie się ogarnięty zapaleniec, co za kilkadziesiąt złotych naprawi sterowniki lub przeinstaluje Windowsa, trzeba go tylko poznać :)

Z tą też myślą uruchomiłem wczoraj: zrobmikompa.pl - mapę informatyków i serwisów komputerowych

Obecnie jest w fazie BETA i widać tam głównie dane testowe. Można już jednak zakładać własne konta, po wyjściu z BETY usunę tylko te testowe.

Co myślicie o tego typu stronce, przyjmie się ? :)

Jeżeli uda mi się pozyskać większą ilość punktów na mapie to mam zamiar parę tyś. zł wydać na promocję strony. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak wyżej napisali nowa nazwa była by okej, ale nie wiem dlaczego ja mam takiego buga że z daleka widzę np. 3 serwisantów, a gdy się przybliżę okazuje się że jest tylko 1, i  mam tak z każdym. 

fdEXUIA.png

9YWBzYt.png

gh1k8E2.png

To taki jakiś bug jest nie wiem czy to tylko ja tak mam, czy nie. 

Cześć...

Opublikowano

To nie jest błąd.

Każdy informatyk ma numerek, i po prawej stronie te numerki są razem z opisami.

Gdy przybliżasz to widzisz mniej informatyków więc i numerki się zmieniają, nie jest to liczba informatyków tylko rozróżnienie opisów.

Opublikowano

Strona ciekawa i przydatna. Jeżeli chodzi o nazwę to nie jest taka zła ale gdy z początku ją przeczytałem to myślałem, że to jakiś serwis gdzie możemy poskładać sobie ciekawe zestawy komputerowe i porównać ceny w sklepach, aczkolwiek jako drugie znaczenie tej nazwy to ona odnosi się do tego co prezentujesz.­

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...