Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płacenie z IKO

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to napisać, ale jestem zirytowany sytuacją. Byłem dzisiaj na dwóch stacjach benzynowych 1. Orlen i 2. Pywatna Firma.

Chciałem zapłacić za pomocą telefonu przez aplikację IKO, lecz sprzedawcy powiedzieli, że nie umieją obsługiwać tego typu płatności.

To ja się pytam. Po cholerę są ich firmy na mapce IKO skoro się nie znają na tym?

Proszę o wasze opinie na ten temat

Opublikowano

Pytam się jak to możliwe, żeby ludzie byli aż takimi debilami, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Pytam się jak to możliwe, żeby ludzie byli aż takimi debilami, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.

To po co podjęli w ogóle współpracę z IKO skoro nie umieją tego obsługiwać.

Opublikowano

Myślę, że chcieli być nowocześni, ale im nie wyszło.
Nigdy nie odgadniesz o co chodzi debilom (chodzi mi cały czas o tych co to ustanowili), możesz jedynie się domyślać. ;-;

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Myślę, że chcieli być nowocześni, ale im nie wyszło.

Nigdy nie odgadniesz o co chodzi debilom (chodzi mi cały czas o tych co to ustanowili), możesz jedynie się domyślać. ;-;

Szkoda, że ta apka nie ma opcji zgłoś sklep i by ich skontrolowali :v

Opublikowano

Szkoda, że ta apka nie ma opcji zgłoś sklep i by ich skontrolowali :v

Twórcy aplikacji raczej tego nie przemyśleli i teraz ludzie będą nadal wprowadzani w błąd. ;-;

Założę się, że przeprowadzenie takiej transakcji nie jest za bardzo trudne.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Twórcy aplikacji raczej tego nie przemyśleli i teraz ludzie będą nadal wprowadzani w błąd. ;-;

Założę się, że przeprowadzenie takiej transakcji nie jest za bardzo trudne.

Bardzo miła Pani z banku przez telefon mówiła, że wystarczy, że wpiszę ten kod wygenerowany w telefonie w tym co się karty wkłada jak robisz przelew.

Opublikowano

Bardzo miła Pani z banku przez telefon mówiła, że wystarczy, że wpiszę ten kod wygenerowany w telefonie w tym co się karty wkłada jak robisz przelew.

Pracownicy mogą też po prostu nie wiedzieć w ogóle, o co chodzi, bo nie odbyli w tym kierunku szkolenia, w takim przypadku winna schodziłaby na pracodawcę, który najwidoczniej ma na wszystko wywalone. 

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Pracownicy mogą też po prostu nie wiedzieć w ogóle, o co chodzi, bo nie odbyli w tym kierunku szkolenia, w takim przypadku winna schodziłaby na pracodawcę, który najwidoczniej ma na wszystko wywalone. 

Powinny być dodatkowe kursy dla obsługi tych płatności właśnie.

Opublikowano

Wystarczy przyłożyć telefon do czytnika zbliżeniowego. Mogłeś to im powiedzieć. :P O ile chodzi tutaj o wykorzystanie NFC :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wystarczy przyłożyć telefon do czytnika zbliżeniowego. Mogłeś to im powiedzieć. :P O ile chodzi tutaj o wykorzystanie NFC :P

Mój telefon nie ma takiej opcji. Wyświetla się kod BLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...