Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to nagrywarka się psuje?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, (zaznaczę na samym początku że komputer ma z 7 lat :D ) a więc gdy chciałem przeinstalować system, instalator ładował się z 10 minut po czym podczas dalszych procesów instalacyjnych także się długo zbierał (instaluje z płyty) W trakcie instalacji przerwało i wywaliło błąd o problemie z plikami instalatora. Przy każdej kolejnej próbie odpalenia instalatora nic nie dawało, po prostu ładowało się wieczność. Dodam że uruchomienie płyty też było problemem bo gdy pojawił się napis o konieczności wciśnięcia dowolnego klawisza w celu rozruchu płyty, i po naciśnięciu tego przycisku mijało z 5 min zanim coś się zaczęło dziać. No i jeszcze wysunięcie tacki jest też sporym problemem zazwyczaj trzeba z 10 razy wcisnąć przycisk zanim się otworzy, jeśli w ogóle się otworzy! 

Ja jestem pewien że to napęd w 90% ale wole się doradzić, bo ten komp ma jak wspomniałem z 7 lat i może już coś innego może takie cuda powodować, może ktoś się bardziej zna! 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...