Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL na Polsacie

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz puścili tylko jeden a następnym razem już dwa bodajże. Z reguły dwa będą lecieć bo tylko 2h transmisji. Ale też mają kanał na twitchu i tam chyba dłużej.

Opublikowano

Polecam na twitchu , ogladalem na polsacie i komentarz jest prowadzony przez żółtodziobów(moze teraz bedzie ktos lepszy) Gość mowil smok zamiast drake nie uzywal takich slow jak dive dash czy stun mowil dolna aleja i tlumaczyl co daje drake(powiedzial robi to ze nasza postac jest lepsza :D potym prawie padłem)

Komentowal jak dla jakiegoś gracza ktory widzi ta gre 1 raz na oczy

Opublikowano

Polecam na twitchu , ogladalem na polsacie i komentarz jest prowadzony przez żółtodziobów(moze teraz bedzie ktos lepszy) Gość mowil smok zamiast drake nie uzywal takich slow jak dive dash czy stun mowil dolna aleja i tlumaczyl co daje drake(powiedzial robi to ze nasza postac jest lepsza :D potym prawie padłem)

Bo robią to na polsacie 2, większość ludzi grających nie ogląda tego kanału, więc? To jest robione bardziej dla nowych ludzi żeby ich zachęcić,

Opublikowano

Nie przez żółtodziobów tylko to jest komentowane przez polaków dla Polski w polskiej wersji językowej. Jak sobie przestawisz na polską wersję językową to też będziesz mieć smoka a nie dragona, spowolnienie a nie slow, itp, itd. 

A to, że coś tam tłumaczy no to dobrze, tak mu kazali, to tak robi. Każdy kto wie co to league of legends i potrafi mniej więcej grać poogląda sobie lcsy na twitchu oryginalne od Riot Games (jeśli chce). A tak ktoś sobie włączy przez przypadek w tv szukając czegoś do oglądania i może się zainteresuje. 

PS.

Ja właśnie z tego powodu nie lubie tego oglądać, polskie nazewnictwo... W lola gram na angielskiej wersji, bo jest po prostu lepsza, a tak poza tym to łatwiej potem streamy anglojęzyczne zrozumieć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...