Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą na steam

Deferdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z grą na steamie. Gdy pobrałem ją za pierwszym razem gra długo się uruchamiała (było napisane w okienku "przygotowanie do uruchomienia"), a dlatego, że było już późno w nocy postanowiłem wyłączyć komputer i iść spać. Gdy następnego dnia uruchomiłem steama gra zamiast się uruchomić zaczęła pobierać się od nowa. Pliki gry mam w folderze steam, ale mimo to nic nie działa.

Próbowałem ze spójnością plików, a także kopiowalem pliki do katalogu w folderze "common" jednak to nic nie dało. Mogę zrobić coś jeszcze?

Opublikowano

Mam mały problem z grą na steamie. Gdy pobrałem ją za pierwszym razem gra długo się uruchamiała (było napisane w okienku "przygotowanie do uruchomienia"), a dlatego, że było już późno w nocy postanowiłem wyłączyć komputer i iść spać. Gdy następnego dnia uruchomiłem steama gra zamiast się uruchomić zaczęła pobierać się od nowa. Pliki gry mam w folderze steam, ale mimo to nic nie działa.

Próbowałem ze spójnością plików, a także kopiowalem pliki do katalogu w folderze "common" jednak to nic nie dało. Mogę zrobić coś jeszcze?

Mozesz po prostu poczekać aż gra znów Ci się pobierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...