Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie warto kupować konta w League of Legends?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowną społeczność "MPCforum" chciałbym przedstawić wam powody dla których nie warto kupować kont w League of Legends.

Ok zacznijmy od podstawy pod żadnym pozorem nie powinniśmy kupować konta na którym były używane programy wspomagające grę tak tyczy się to także kont expionych na botach tak wiem kuszą niską ceną a co najważniejsze nie niezweryfikowanym adresem e-mail. Ale w sytuacji gdy konto ma 30 lv i wszystkie gry były grane soraką bez itemów na botach wtedy budzi to nie pokój u innych graczy i takie konto może zostać zgłoszone do supportu rito.

Jeśli chodzi już o konta sprzedawane przez graczy którzy mają np 30lv połowę postaci i jakieś skórki tu robi się całkiem ciekawie gdy kupimy takie konto które miało zweryfikowany e-mail to mamy wtedy lipe. Ponieważ sprzedawca może odzyskać swoje konto bez żadnego problemu kontaktując się z supportem.

^Radzę uważać na lipne konta np.20lv+ niektórym sprzedawcom zależy na tym abyście to wy wbili np 30 lv , dywizję , PZ  czy kupili mu skórki i strony na runy.

Pewnie dziwisz się czemu robię taki poradnik przecież to jest oczywiste ale po falach banów i dużej ilości smurfów na niższym lv w trakcie wbijania lv po prostu się czasem odechciewa ale czy nie lepiej wbić już drugi raz ten 30 lv od podstaw bez wydawania pieniędzy.Warto zapamiętać to że jeśli macie już wyebke na kasę to nie zapomnijcie , że grając tracicie także czas i czy warto stracić masę wolnego czasu aby potem dostać bana i nie mieć nic?

Jeszcze wchodzi w sprawę kasa jeśli dajmy na to już używaliśmy bol'a i wywaliliśmy dużo kasy to nie wiemy czy na to konto nie zostanie przypisany ban tak jak to było w moim przypadku 

Dzięki wszystkim którzy to przeczytali i popierają moją stronę w sprawie kupna kont :)

Opublikowano

Potwierdzam to raz, a dwa.

Kiedyś kilka lat temu kupiłem konto do lola za ~150 zł.

Grałem na nim jakiś czas spokojnie, potem koleś je odzyskał.

Wkurwiłem się próbowalem sie skontaktowac ale klamal ze to nie jego sprawka :P

Wyszło na to, że wydałem tam 300 zł + 150zł na kupno konta, konto zostało skradzione.

Wtedy można zrobić tylko 1, zgłosić dowód iż konto zostało kupione, wtedy zostanie ono zbanowane.

#PotwierdzoneInfo - bo sam tak zrobilem, a konto zostało zbanowane. ;)

@dodam

szczerze to nie żaluję, skurwiały złodziej dostał na co zasłużył a widać, że włożył sporo w tamte konto.

Hello there.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...