Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szalona myszka

ccasterr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moglby ktos mi wytlumaczyc dlaczego jak wykonuje b.szybkie ruchy moja myszka to ona po prostu szaleje i nie wie w ktora strone sie przesunac normalnie swiruje 
od czego zalezy to czy myszka tak bedzie wariowac czy nie?

Opublikowano

raw input off mam czulosc 0.35
myszka to asus mobtuo nie jest jakas kozacka wiec mysle ze to wina myszki po prostu
ale wracajac do pytania od czego zalezy to wariowanie? cos mi swita z odswiezaniem czy cos takiego, prosze o dokladniejsze info

dodam ze jak na pulpicie ruszam z lewej do prawej i na odwrot to myszka nie wariuje 

Opublikowano

Jak na pulpicie to coś musi z grą byc nie tak. Wejdz w ustawienia i zapisz sobie te co masz teraz potem spróbuj coś namieszac i na grze z botami zobaczec lub na serwerach ;)

Opublikowano

Myszka jest kiepska i tyle... Miałem 2 za 40zł przy mniejszych sensach i przy szybszych ruchach sensor  się gubił.

Edit.

Teraz kupiłem Razer Deathadder 2013 i wszystko śmiga elegancko. A gram na 400dpi 2,2 sens w CS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...