Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer do CS GO

casper1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Chcę sobie kupić komputer stacjonarny do CS GO. Chodzi o to, żeby nie odczuć tego zakupu w miesięcznym budżecie limit to 400zł. Z tego względu rozglądałem się za komputerami poleasingowymi. Powiedzcie mi proszę czy takie propozycje komputerów sprostają wymaganiom CS GO:

http://allegro.pl/komputer-dell-780-2x2-93-ghz-3mb-ddr3-250gb-12m-gw-i5401049375.html

http://allegro.pl/fujitsu-p3521-dc-2x-3-2ghz-2-320-dvd-oryg-win7pro-i5414161031.html

Monitor, myszkę, klawiaturę mam, chodzi o samą skrzynkę. Nie potrzebuję grać na najlepszych ustawieniach graficznych, średnie w zupełności wystarczą.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD    Nie lepiej uzbierać do tysiaka i kupić taki lepszy ? xD

Opublikowano

Owszem, że do tysiaka, droższy= lepszy, a potem będę słuchał pół roku komentarzy od kobiety :D Owszem mogę dać 1000 ale co to zmienia? Że na tamtych nie odpali się czy będzie mi klatkować? Global Offensive to jedyna gra którą odpaliłem po kilku latach. Dam tysiąc a jak mi się znudzi za 2 miesiące? To będę miał wyrzuty sumienia że ta różnica 1000-400=600 to hajs w błoto, ja rachunkowiec ciągle kalkuluje w swojej głowie i ciężko mi się bedzię przekonać. Traktuje to jako sposób na odstresowanie się po pracy  :)
Tak więc pytanie brzmiało, czy wyżej wymienione dadzą radę? (nie mylić z pytaniem "ile powinienem dołożyć zeby kupić lepszy?", jak dostanę uzasadnienie dlaczego tamte się nie nadają to wtedy pomyślę nad droższym rozwiązaniem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...