Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy powstanie gra karciana gwint?

WhatsUpeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was ponownie! ;)

Nie wiem czy dział poprawny ale doszukać się nie mogłem :c Mianowicie szukam informacji czy jest lub czy powstanie gra karciana gwint. Interesuje mnie zakup takich kart + wszelakich plansz do niej. Ciezko mi sprecyzowac... Poprostu miloby bylo posiedziec ze znajomymi przy piwku i partyjce gwinta :)

PS. Jezeli dzial zly prosze o przeniesienie, oraz przepraszam za bledy jesli takowe sie znajda.

Opublikowano

Z tego widzę jest to gra wymyślona przez producentów Wiedźmina 3, więc nie wiadomo czy takie coś powstanie.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A moze jakis zamiennik, karcianek jest zapewne wiele? Oczywiscie miloby bylo gdyby gra byla w naszym ojczystym jezyku, bo wtedy grono graczy byloby wieksze, gdyz nie kazdy w domysle angielskim biegle nie wlada(mowiac szczerze orlem osobiscie tez nie jestem)

Opublikowano

Na forum redów już się ktoś o to pytał. Wszystko zależy od tego jakie będzie zainteresowanie. Można powiedzieć, że albo zaczną badać rynek, albo już to zaczęli robić.

Opublikowano

To bardzo dobra informacja :)

Poprosze w takim razie jakieś tytuly jako alternatywę jeśli tylko znacie :)

Hearthstone
Opublikowano

Ktoś ma wiecej propozycji? :>

Właśnie piszę zasady "Gwinta" pod talię 54 kart. Jakby cię zainteresował mój pomysł to daj znać. Wstępną prymitywną wersje mam już ograną i ciekawie to wygląda.
Opublikowano

Minął dzień, w gwent-online.com grało tysiące ludzi i zrobił się wokół tego mega szum a dzisiaj już się zamknęli. Podobno CD Projekt ich do tego zmusisz. Szkoda chociaż szczerze powiedziawszy nie dziwię im się. Pewnie szykują coś swojego i to na wiele platform. Tylko teraz muszą gonić z DLC, patchami itd. więc może trochę potrwać nim coś wydadzą. Chyba, że dali to jakiemuś innemu studiu do zrobienia co nie byłoby takie głupie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Powstała już - w wersji pudełkowej Serc z Kamienia.

Tchórz umiera po stokroć razy, a bohater tylko raz. - J.R.R. Tolkien

kunoha.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...