Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to są oryginalne conversy?

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak się spotykałam z podróbkami to podróbki nigdy nie miały napisów ALL STAR tylko inny ciutke, gwiazdke też inną wtedy oraz inne napisy w tym kółku lub wcale nie miały tego kółka, więc według mnie są to oryginalne buty.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Podróbki. Moim zdaniem powinny mieć R w kółku pod gwiazdką z tyłu buta, po drugie ta gwiazda jest za szeroka.

Co do R, to zależy od modelu.

Opublikowano

Oryginalne czy nie nie zmienia faktu, że są do kitu. Tramki to tramki, boże, za co czlowiek płąci... a potem jęczenie że w Polsce bida z nędzą . Ja łaże w Salomonach III i jest git :D

76561198018588473.png
Opublikowano

Oryginalne czy nie nie zmienia faktu, że są do kitu. Tramki to tramki, boże, za co czlowiek płąci... a potem jęczenie że w Polsce bida z nędzą . Ja łaże w Salomonach III i jest git :D

Do kitu to jestes ty. Każdy chodzi w tym co mu się podobam, z tego co wiem Salomony też dużo kosztują, a jak dla mnie są ohydne.

@topic

Jak piszecie że są np. nie oryginalne to proszę o argument.

Opublikowano

Są oryginalne na 100%, tyle, że mogły być spersonalizowane. W salonie Converse w NYC jest taka możliwość. Moja znajoma wyszywała sobie różne śmieszne rzeczy na zamówienie, także wszelkie modyfikacje, typu dodanie warstwy czy napisu, tekstury to żaden problem i robią to bez szemrania. Nie ma co się dławić o podróbki :-)

Qui est le prochain?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...