Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie bardziej do tych kupujących gry :D

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupował ktoś na G*A random key? 5 kluczy za 10 zł lub 1 klucz za 5 zł, wylosowaliście coś fajnego? Jeśli kupowałeś to napisz co wygrałeś :D

Jestem strasznie ciekawy co można z tego dropnąć :P

Cześć...

Opublikowano

Skoro to jest random, to nikt Ci nie powie, co możesz wylosować....

Jeżeli na stronie nie jest napisane jakie klucze można trafić, to sie nie dowiesz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi co można wylosować, tylko co ktoś wylosował. Np. jeśli ktoś wylosował CS GO to niech napisze, inny mógł dostać coś innego, w ten sposób można by zobaczyć czy da się zdobyć coś fajnego czy w większości wypadków to jakieś tanie gierki. 

Cześć...

Opublikowano

Wszystkie tego typu strony to gówno dla naiwniaków. Algorytmy losowania są tak napisane, że na dropnięcie jakiejś więcej wartej gry pewnie masz z 0,1%, w praktyce dostaniesz sam syf nic nie warty.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

nie kupuj tego to czyste oszustwo

oczywiscie, kupujac paczke 5 random gier za 10zl mozesz dostac gry warte na steamie ponad 50zł ale na g2a te same gry mozna kupic po 1zł sztuka

Opublikowano

Kiedyś kupiłem z ciekawości i żadnej ciekawej gry. Większość to gry rozdawane w giveawayach na stronach typu indiegala itp.

Opublikowano

Kupiłem tam 2 razy random kaya i powiem tak- nie polecam, dostałem w pierwszym grę za grosze a drugą  grę już miałem w bibiotece...także gra za grosze. Troche to dziwne trafić idealnie na grę którą się już ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...