Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

popeq152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić o waszą pomoc, gdyż sam nie potrafię sobie poradzić. Około tygodnia temu zakupiłem cs go, zainstalowałem, i gra działała, bez większych problemów. Co jakiś czas wyłączało mi komputer, ale uznałem, iż jest to spowodowane przegrzewaniem się któregoś z podzespołów, FPSY nie spadały poniżej 60, także było wszystko ok. Wczoraj pobrałem sobie program do sprawdzenia temperatury, niestety podczas tego pobierania na system dostały się niechciane skrypty / programy, natychmiastowo zabrałem się za ich usuwanie, przeskanowałem system antywirem COMODO, niby wszystko czyste. Odpaliłem CSA i występuje taki problem - co jakiś czas fpsy spadają do 10 - 20 na parę sekund, w konsoli wyświetlają się różne błędy, sporo tekstu. Poniżej wklejam link do screenshota:

http://imgur.com/1QUNDuJ

Czy ma ktoś jakiś pomysł? Co mogłoby pomóć? Reinstalacja nie pomogła, sprawdziłem w bibliotece spójność plików, także nic się nie zmieniło.

Posiadam WINDOWS XP, wymagania są raczej spełnione.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

co to za sprzęt masz? na jakich ustawieniach graficznych grasz? Mi też takie błędy wyskakują i one nie mają żadnego wpływu na spadek fps, chociaż u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...