Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający FishBot Santeria.com.pl

ZabijGoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki ci pasuje?

P6P02ME.png

Fish bot(nie mój, tylko dodany, jak nie które cheaty np. multi hacki).

http://www81.zippyshare.com/v/E18fJya6/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/e45e86e81b05dc4c0155ce146d4062927253f6408c629c5ab2c77e59440328bd/analysis/1434929663/

Odpalamy pod przyciskiem F5 lub F12(jutro będzie temat)

Nie działa, przestaje łowić po 2 złowionych rybach, albo po jednej...

@EDIT:

Teraz wiem już o co chodzi, nie po dwóch czy jednej złowionej rybie przestaje łowić tylko jak nie uda mu się złowić żadnej ryby ;)

Opublikowano

Nie działa, przestaje łowić po 2 złowionych rybach, albo po jednej...

@EDIT:

Teraz wiem już o co chodzi, nie po dwóch czy jednej złowionej rybie przestaje łowić tylko jak nie uda mu się złowić żadnej ryby ;)

To widzę Homix aka rak próbował być fajniejszy i przede mną to zrobił. Ja tam bym nie korzystał z jego cheatów.

Ja na swoim wgranym normalnie łowię cały czas, od kiedy napisałeś tego posta postawiłem postać i łowi do tej pory, wyłowiła już 3 razy drobne ryby i dalej łowi. :)

Opublikowano

To widzę Homix aka rak próbował być fajniejszy i przede mną to zrobił. Ja tam bym nie korzystał z jego cheatów.

Ja na swoim wgranym normalnie łowię cały czas, od kiedy napisałeś tego posta postawiłem postać i łowi do tej pory, wyłowiła już 3 razy drobne ryby i dalej łowi. :)

To, że dodałem wcześniej, nie znaczy, że musisz mnie porównywać do raka chłopcze :)

Tak ogólnie to nie polecam tego od Homixa :)

Zaraz sprawdzę jak to działą, polecać nie musisz, no ale dziękuję :)

Opublikowano

To, że dodałem wcześniej, nie znaczy, że musisz mnie porównywać do raka chłopcze :)

Zaraz sprawdzę jak to działą, polecać nie musisz, no ale dziękuję :)

Już mówię Ci o co chodzi, a mianowicie działa to tak:

Łowi ryby, wszystko pięknie ładnie, a jak nie uda mu się złowić jakiejś ryby, to trzeba czekać 2-3 minuty, aby zaczął ponownie łowić, zatem więcej ryb bym złowił sam, niż przy używaniu tego fishbota, którego Ty wstawiłeś tutaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...