Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja Anioł stróż

cezar94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wykonać tę misję? Na normalnych grach nie ma żadnych szans na wykonanie jej. Czy są jakieś sposoby albo grona ludzi co sie zmawiają bo ja innego wyjścia nie widzę.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Widziałem gdzieś na yt filmik co dwa zespoły sie zmówiły i dawały sobie odbijać zawodników. Jeśli mi sie nie uda zgadać z kimś to będe cały miesiąc tą głupią misje robił.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Ja tam zrobiłem to w 3 gry, idziesz w ct na dach, wpierdalasz się do wentów najlepiej z fleszem (jak się cykasz to czekaj aż ktoś z twoich tam wbije pierwszy), potem wchodzisz do tych górnych wentów, rozbijasz tą blokadę (nie wiem jak to się zwie), rzucasz smoke na dół, flesza jak masz i wbijasz jak do siebie, szybko bierzesz zakładnika (masz go obok siebie) póki nie zdążą cię zabić przez smoke i giniesz. I tak co rundę.

Pamiętaj żeby kupować kit do przejmowania zakładników.

Opublikowano

Dzięki za porady bo akurat o tym do przejmowania zakładników nie wiedziałem. Jeśli chodzi o przejście dachem to w wentach kampiło 5 terro więc łatwo nie będzie.

nfsw_CEZARS9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...