Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 17/06

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ta zmiana z turretami mi się nie podoba. Zamiast usuwać slowa i dawać zmniejszenie obrażeń powinny być obie te rzeczy razem. Tower powinien zapewniać nam bezpieczeństwo np. jako adc przed 10:0 Jaxem. Tak tłumaczyli się wprowadzając tego slowa, a teraz go usuwają dodając taki szajs :/ So baddd

Opublikowano

Hmm ta zmiana z turretami mi się nie podoba. Zamiast usuwać slowa i dawać zmniejszenie obrażeń powinny być obie te rzeczy razem. Tower powinien zapewniać nam bezpieczeństwo np. jako adc przed 10:0 Jaxem. Tak tłumaczyli się wprowadzając tego slowa, a teraz go usuwają dodając taki szajs :/ So baddd

Fakt, ale chyba raczej byłoby za op :P 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Rekrut
Opublikowano

to tylko turrety przy nexusie i inhib, ten slow i tak nic nie zmieniał bo był szybki dive i tyle.

Opublikowano

Muszę przyznać, że znacznie lepiej prezentują się umiejętności Nautiego. Co do turretów, może nie będzie tak źle, przynajmniej dla broniącej się drużyny, której pozostały dwa turrety *lub turret* przy Nexusie :P

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Nautilusa to całkiem ładnie się teraz to wszystko prezentuje. :) Mogliby jednak zaktualizować niektóre starsze skiny, a nawet standardowe, które graficznie niestety są paskudne.­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...