Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pewnych zbroi...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od dawien dawna gram w Xenoxmt2. Bardzo podobają mi się zbroje z tego serwera, więc postanowiłem, że poproszę was o pomoc. Niedawno miałem formata i straciłem owe zbroje, gdy próbowałem je znów pobrać, to okazało się, że temat zablokowano, a linki nie działają. Nie jestem żadnym złodziejem, ponieważ wykorzystuję te zbroje do własnego użytku i nie mam zamiaru ich udostępniać jako moje. Jeżeli ktoś nie wie o jaki temat chodzi, to dodaję link: http://www.mpcforum.pl/topic/864957-nowe-zbroje-z-xenoxmt2/ 

Czekam na pomoc z waszej strony. Za skuteczną pomoc oferuję plusika :)

Jimlok boss

Opublikowano

Witam! Od dawien dawna gram w Xenoxmt2. Bardzo podobają mi się zbroje z tego serwera, więc postanowiłem, że poproszę was o pomoc. Niedawno miałem formata i straciłem owe zbroje, gdy próbowałem je znów pobrać, to okazało się, że temat zablokowano, a linki nie działają. Nie jestem żadnym złodziejem, ponieważ wykorzystuję te zbroje do własnego użytku i nie mam zamiaru ich udostępniać jako moje. Jeżeli ktoś nie wie o jaki temat chodzi, to dodaję link: http://www.mpcforum.pl/topic/864957-nowe-zbroje-z-xenoxmt2/ 

Czekam na pomoc z waszej strony. Za skuteczną pomoc oferuję plusika :)

Przeciez to sa zwykle malowane hwangi wystarczy ze sciagniesz program do zmieny scierzki przypisywanych textur i przemalujesz tekstury na zwyklych hwangach i dodasz je jako 2 zbroje

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Przeciez to sa zwykle malowane hwangi wystarczy ze sciagniesz program do zmieny scierzki przypisywanych textur i przemalujesz tekstury na zwyklych hwangach i dodasz je jako 2 zbroje

Powiem Ci, że masz rację z tymi malowanymi hwangami, ale są dobrze pomalowane jeżeli tak. Próbowałem kiedyś malować hwangi i wychodziło jak g*wno :) 

Jimlok boss

Opublikowano

ściągnij sb pliki od rykox'a i jego client'a i wyciągnij sb zbrojki :)

Właśnie mam pliki od Rykoxa, ale chciałbym też dodać zbrojki z xenoxmt2 :)

Jimlok boss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...